ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ | Ανακοίνωση για την επίθεση στον Δ. Δεληγιαννίδη

Print Friendly, PDF & Email

Δελτίο τύπου με το οποίο καταδικάζει την επίθεση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στον δημοσιογράφο, πρόεδρο του Συλλόγου Θρακών Ζωγράφου και υποψήφιό της Δημήτρη Δεληγιαννίδη έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη “Ζωγράφου – Ώρα για Δουλειά”. Παράλληλα καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις της πόλης να προχωρήσουν σε καταδίκη του εν λόγω περιστατικού. Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2019

Καταδικάζουμε, απερίφραστα, την αναίτια επίθεση, με γροθιές, που δέχθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας, Δημήτρης Δεληγιαννίδης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζωγράφου, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου 2019.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η βία είναι καταδικαστέα από κάθε συμπολίτη μας και ειδικά από κάθε μέλος του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Και αυτή η καταδίκη πρέπει να γίνει χωρίς μισόλογα και αστερίσκους.

Οι κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος μας επιβάλει συνεργασίες και πολιτικό πολιτισμό. Όχι γροθιές. Οι τραμπουκικές ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής δεν έχουν θέση σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία. Δεν έχουν θέση στη πόλη μας.

Δηλώνουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στο μέλος του συνδυασμού μας, Δημήτρη Δεληγιαννίδη και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.”