Ζωγράφου: Κάτι τρέχει με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Βούρτση.

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Πληροφορίες από ανώνυμες πηγές προμηνύουν ότι ο Γιάννης Βούρτσης  είναι πιθανή η άρνηση του να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Δημιουργίας» του νυν δημάρχου Βασίλη Θώδα τις επερχόμενες εκλογές.

Το τελευταίο διάστημα η απουσία του είναι ηχηρή από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η παράταξη του Βασίλη Θώδα «Συμμαχία Δημιουργίας».

Ο πληροφοριοδότης μας είπε πως ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με στελέχη του ανανεωμένου πλέον ΠΑΣΟΚ για πιθανή συνεργασία τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Ακόμα ακούσαμε πως του έγινε πρόταση από τον συνδυασμό της πρώην δημάρχου Τίνας Καφατσάκη.

Δεν θα μείνουμε πολύ σε αγωνία για το τι ακριβώς συμβαίνει. Οι μέρες των τελικών αποφάσεων πλησιάζουν τόσο για τους Συνδυασμούς όσο και τους Υποψήφιους με καταληκτική ημερομηνία τις 31 Αυγούστου

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Γιάννης Βούρτσης είναι ένα στέλεχος της ΝΔ με μεγάλη προσφορά στο Δήμου Ζωγράφου εδώ και πολλές δεκαετίες.

Είναι ο μακροβιότερος Δημοτικός Σύμβουλός ο οποίος πολιτεύεται με αξιοπρέπεια στο Δήμο με γνώμονα την ειλικρινή προσφορά τόσο στον δημότη όσο και τον συνάνθρωπο.

Όλα τις θέσεις που ανάλαβε στη μακρόχρονη παρουσία του, τις ανέδειξε. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά:

Με την ιδιότητα ως αντιδήμαρχος Πράσινου ξεκίνησε το θεσμό της Ανθοκομικής Έκθεσης

Ως πρόεδρος του Ωδείου Ζωγράφου το ανέδειξε σε ένα από τα πρώτα στην κατάταξη Δημοτικά Ωδείο της Ελλάδα. Επίσης έχουν μείνει αλησμόνητες οι εκδηλώσεις των Μικτών Χορωδιών με τη συμμετοχή Δήμων από όλη την Ελλάδα.

Η δουλειά του ως Αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ και Εθελοντισμού όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται από την αποδοχή και την αγάπη των μελών των ΚΑΠΗ στο πρόσωπο του. Στις εθελοντικές δράσεις που συντόνισε ξεχωρίζει η επιμέλεια στο να συλλεχθούν τρόφιμα και είδη πρώτης για τον μαστιζόμενο από τον πόλεμο λαό της Ουκρανίας.

Ο Βούρτσης όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά είναι άνθρωπος της καλής εννοούμενης ανατροπής. Και αυτό φάνηκε τις τελευταίες εκλογές που στήριξε ξαφνικά με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Θώδα.

Η πιθανή απώλεια του Βούρτση από τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου ίσως τον φέρει σε δύσκολη θέση.

Ίδωμεν.