ΒΥΡΩΝΑΣ: 32 δημοτικοί σύμβουλοι κατά της ανάθεσης του κλαδέματος δένδρων σε ιδιωτική εταιρία

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Τριάντα δυο δημοτικοί σύμβουλοι από το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βύρωνα,  σε σύνολο σαράντα ένα, ζητούν να ακυρωθεί η πρόσφατη απόφαση της οικονομικής επιτροπής που παραχωρεί το κλάδεμα των δέντρων σε ιδιωτική εταιρεία.  Παράλληλα φέρνουν το θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ακολουθεί την έντονη αντίδραση του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο.

Ειδικότερα στην επιστολή που συνυπέγραψαν και κατέθεσαν  απαιτούν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, τον δήμαρχο Βύρωνα και τον πρόεδρο όπως και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής:

«την ακύρωση της απόφασης που πάρθηκε  στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 14 Σεπτεμβρίου, και αφορά το 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ‟Έγκριση της παροχής υπηρεσίας για Εργασίες συντήρησης δενδροστοιχιών” .

Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο, τέτοιου είδους θέματα να μη συζητούνται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε, αφού ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση, το θέμα να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Αδαμόπουλος Γιάννης, Αλμύρας Γιώργος, Αναστούλης Παύλος, Αποστολάκης Νεκτάριος, Βαλμάς Ηλίας, Βαρσαγάκης Γιώργος, Βώβος Διονύσης, Γείτονας Βαγγέλης, Γώγος Χρήστος, Δάφνη Πηνελόπη, Δεμπόνος Βασίλης, Ζιώγα Μαρία, Καλύβας Βασίλης, Καππάτος Ορέστης, Κιούπη Ιουλία, Κλειάσιος Θανάσης, Κριατσιώτης Γιώργος, Λέλος Γιώργος, Μαυρόπουλος Τάσος, Μουντοκαλάκης Βασίλης, Μπαντής Μιλτιάδης, Μπαστέα Πετρούλα, Ντόβολος Γιώργος, Οικονόμου Θανάσης , Παπαδημητρίου Θανάσης, Σάρολα Βάσια, Σφακιανάκη Αικατερίνη, Σωτηρόπουλος Αλέξης, Ταραζώνας Δημήτρης, Τριανταφύλλου Λευτέρης, Τσιάκαλος Κοσμάς, Υφαντή Σωτηρούλα

Βύρωνας 16/9/2020»