Τι προκαλεί η υγρασία και πως μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν για πάντα

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Τι προκαλεί η υγρασία και πως μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν για πάντα

HUMITECH

-20% ‘Eκπτωση στους αναγνώστες με τον κωδικό ” Επικοινωνία ” μέχρι 28 Φεβρουαρίου!!!

Τηλέφωνο : 2106042693

email : info@humitech.gr

 

Γιατί υπάρχει υγρασία στους τοίχους του σπιτιού σας;

Πρόκειται για ένα απλό φυσικό φαινόμενο: τα μόρια του νερού που υπάρχουν στο έδαφος, (τα οποία έχουν θετικό ηλεκτρικό φορτίο), μέσα από τα τριχοειδή αγγεία (τα τριχοειδή αγγεία είναι μικρά κανάλια που υπάρχουν μέσα σε κάθε δομικό στοιχείο όπως στα τούβλα, το μπετόν κλπ.), έλκεται προς τα πάνω από το ηλεκτροστατικό φορτίο των τοίχων (που είναι αρνητικό), όπως ακριβώς θα έκανε ένας μαγνήτης με το σίδηρο. Τα αποτελέσματα του φαινομένου αυτού είναι μούχλα, κατεστραμμένοι τοίχοι, ανθυγιεινό και δύσοσμο περιβάλλον, καθώς και ζημιές στα έπιπλα, στα ρούχα και σε έργα τέχνης, όπως π.χ. συμβαίνει σε μουσεία ή εκκλησίες.

Το Humitech επιλύει αυτό το πρόβλημα. Παρακάτω θα δείτε σε λεπτομέρειες το φαινόμενο αυτό.

Η λύση στο πρόβλημα της υγρασίας 

Ηλεκτρικό φαινόμενο
Το σπίτι έχει μόλις κατασκευαστεί: κάτω από αυτό, υδροφόρα στρώματα και υπόγεια ύδατα γίνονται αιτία να απορροφώνται από τα τοιχώματα υγρασίες εξαιτίας ενός, στην ουσία, ηλεκτρικού φαινομένου. Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό σαν ηλεκτρώσμωση και σχετίζεται με την άνοδο της υγρασίας στους τοίχους μέσω των τριχοειδών σωλήνων που υπάρχουν στη δομή τους.

Θετικό φορτίο
Τα θετικώς φορτισμένα μόρια του νερού έλκονται προς τα πάνω λόγω του αρνητικού φορτίου των τοιχωμάτων και της έλξης που αυτά ασκούν.

Αρνητικό φορτίο
Το νερό ανεβαίνει στους τοίχους, διεισδύει στα δάπεδα και τα άλλα στοιχεία του σπιτιού, καθώς το αρνητικό φορτίο των τοίχων το έλκει, δημιουργώντας έτσι υγρασία, κηλίδες και άλατα που καταστρέφουν το σοβά.

Αλλαγή φορτίου
Το humitech αλλάζει το θετικό φορτίο των μορίων νερού που βρίσκονται μέσα στους τοίχους και το κάνει αρνητικό ακυρώνοντας έτσι το φαινόμενο. Το νερό αρχίζει να ρέει πάλι προς τα κάτω λόγω της δύναμης της βαρύτητας.

Προστασία
Οι τοίχοι και το πάτωμα στεγνώνουν εντελώς. Το νερό ρέει πίσω στο έδαφος. Το humitech συνεχίζει να λειτουργεί και δημιουργεί «έναν μόνιμο προστατευτικό μηχανισμό» στο σπίτι, αποτρέποντας έτσι και μελλοντικές ανόδους του νερού. Η συσκευή παραμένει μόνιμα συνδεδεμένη στο ρεύμα, ακόμα και μετά το στέγνωμα των τοίχων έτσι ώστε η προστασία των τοίχων να είναι μόνιμη.

Εξαλείφει μια για πάντα την υγρασία που ανεβαίνει στους τοίχους από το έδαφος
Μια συσκευή μπορεί να καλύψει μια περιοχή περίπου μέχρι 240 τ.μ. οπότε μπορεί να καλύψει το υπόγειο ή το ισόγειο εντός της επιφάνειας επιρροής της.
Η προχωρημένη του τεχνολογία, της συσκευής Humitech σταματά την ανερχόμενη υγρασία, και επιτρέπει έτσι –μέσω της φυσικής εξάτμισης– την απόρριψη του νερού που ήδη ενυπάρχει στην τοιχοποιία, καθιστώντας το περιβάλλον πιο υγιεινό και χωρίς οσμές και μούχλα.