ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ | Νικήτρια η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΟΝΕΩΝ στις εκλογές για νέο ΔΣ

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Στην παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΟΝΕΩΝ παρέμεινε η Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ζωγράφου η οποία επικράτησε της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ στις εκλογές της 9ης Δεκεμβρίου. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το πολιτικό θερμόμετρο είχε χτυπήσει κόκκινο με την Αγωνιστική Συσπείρωση, μέλη της οποίας έχουν πολιτική αναφορά στο ΚΚΕ να κατηγορούν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για συμβιβαστική λογική και έλλειψη αγωνιστικότητας. Από την μεριά της οι συμμετέχοντες στην Διοικούσα παράταξη γονείς δήλωναν σε όλους τους τόνους πως προτεραιότητα είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς για τη βελτίωση των συνθηκών για τα παιδιά μας και όχι η σύγκρουση καθεαυτή. Εν τέλει στην ψηφοφορία της Κυριακής η ήρεμη δύναμη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ συγκέντρωσε την πλειονότητα των ψήφων και αναδείχθηκε εκ νέου νικήτρια. Οι γονείς έδειξαν πως αποτιμούν θετικά το έργο της τελευταίας διετίας στο Σύλλογο όπως ξεκίνησε με τον πρώτο πρόεδρο Ανδρέα Αρβανιτάκη και συνεχίστηκε με τη Ντόρα Λεοντοπούλου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψήφισαν 186 γονείς, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 182 εκ των οποίων, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έλαβε 94 ψήφους και 4 από τις 7 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου και η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 88 ψήφους και 3 έδρες.

Όπως ανέφεραν μέλη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, η προσπάθεια σπίλωσης, του έργου μας, η τεχνητή πόλωση και η λάσπη στον ανεμιστήρα κατέληξαν στο κενό. Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του έχει ως εξής: πρόεδρος Ντόρα Λεοντοπούλου, αντιπρόεδρος Κατερίνα Νταουντάκη, γενική γραμματέας Ειρήνη Κάββαλου, ταμίας Ειρήνη Κασσανδρινού και μέλη οι Εύα Παγούνη, Ελένη Καρανικόλα και Χριστίνα Παναγουλοπούλου. Κατά τη συνεδρίαση η Αγωνιστική Συσπείρωση κατήγγειλε το γεγονός ότι δεν δόθηκαν στην παράταξή τους οι θέσεις του προεδρείου που ζήτησαν (αντιπροεδρία και γενικό γραμματέα) και αποχώρησε.

«Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε, την προσπάθειά μας για έναν Σύλλογο ανοιχτό, ακόμα πιο ισχυρό που θα εξασφαλίσει στα παιδιά μας την προσχολική Αγωγή που τους αξίζει» δήλωσαν τα μέλη της Διοικούσας παράταξης.