Στην Καισαριανή ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τους μεγάλους αγώνες που έρχονται»

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής, στο δημαρχείο της πόλης.

(φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Υπερήφανος για τη βαριά παρακαταθήκη που θα παραλάβει η νέα ηγεσία και ευτυχής για τη «μαζική συμμετοχή» και το «υψηλό ενδιαφέρον της κοινωνίας» που αποτελεί «πολύ σημαντικό εφόδιο για την επόμενη μέρα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση  του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής) όπου τον υποδέχθηκαν με θερμό τρόπο.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι οι μεγάλοι αγώνες είναι οι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο «και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε στη δήλωση του ότι «σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Επισήμανε ότι «από αύριο θα έχουμε έναν νέο ή μια νέα πρόεδρο, όποιαν ή όποιον αποφασίσουν τα χιλιάδες μέλη μας». «Είναι λοιπόν με μια έννοια μια σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι είμαι υπερήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μια βαριά παρακαταθήκη. Αλλά και ευτυχής γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το υψηλό ενδιαφέρον της κοινωνίας, είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα», τόνισε. «Γιατί», πρόσθεσε, «οι αληθινοί και οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο». «Και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή:  left.gr