Σταυρούλα Καμπάκα: «Στις 8 Οκτώβρη, ψηφίζουμε για το μέλλον της Καισαριανής μας»

Print Friendly, PDF & Email

Άρθρο της Σταυρούλας Μερσίνη Καμπάκα,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος «Ενωμένη Καισαριανή»
Επικεφαλής παράταξης «Καισαριανή Δημιουργία».

 

Αγαπητή συμπολίτισσα, αγαπητέ συμπολίτη,

Στις 8 Οκτώβρη με την ψήφο μας, έχουμε στα χέρια μας την δυνατότητα να διαλέξουμε την πορεία της πόλης μας.

Μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε αν θέλουμε να προχωρήσει η πόλη μας στην πρόοδο, την ανάπτυξη, αν θέλουμε να γίνει η Καισαριανή μια πόλη σύγχρονη αλλά και ανθρώπινη, μια πόλη έξυπνη αλλά και συμπεριληπτική.

Με την ψήφο μας κρίνουμε τις ζωές μας!

Ψηφίζοντας «Ενωμένη Καισαριανή» με δήμαρχο τον Χρήστο Βοσκόπουλο ψηφίζουμε ενωτικά.

Η «Ενωμένη Καισαριανή» είναι η παράταξη που για πρώτη φορά ενώνει ουσιαστικά την Καισαριανή. Αποτελείται από τρείς μεγάλες παρατάξεις με έργο και γνώση, τρεις παρατάξεις με εμπειρία, αφού έχουν διοικήσει και οι τρείς, συνεπώς γνωρίζουν πολύ καλά τις μεγάλες δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες στις οποίες πρέπει να στοχεύσουμε.

 

Με αφετηρία το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική αρχή του Χρήστου Βοσκόπουλου, με παρακαταθήκη την ιστορική διαδρομή και την εμπειρία της «Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής», καθώς και την εικοσαετή πορεία προσφοράς αλλά και την εμπειρία της όταν διοίκησε το Δήμο εν μέσω οικονομικής κρίσης της «Καισαριανής Δημιουργίας» , ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να υλοποιήσουμε το όραμα της μεταμόρφωσης της Καισαριανής στην πόλη που της αξίζει και πρέπει να είναι.

Τρείς παρατάξεις, προχωρήσαμε και προχωρούμε μαζί με όραμα, συγκεκριμένο σχέδιο και μόνο στόχο το καλό της πόλης μας.

Εμείς σαν παράταξη «Καισαριανή Δημιουργία», ενωθήκαμε για το δικαίωμα μας να ζούμε σε μια πόλη χωρίς διακρίσεις, σύγχρονη και ανθρώπινη, σε μια πόλη που αφουγκράζεται τους δημότες παρέχοντας ίσες ευκαιρίες. Ενωθήκαμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε στις οικογένειες, τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους συμπολίτες μας μια πόλη που καταλαβαίνει και λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Ενωθήκαμε, γιατί πιστεύουμε ότι με την συνεργασία και την δημιουργία ισχυρών προοδευτικών προτάσεων, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν την πόλη μας σε μακρόχρονη  πρόοδο και ανάπτυξη, πάντοτε με σεβασμό στο ιστορικό παρελθόν της !

Στις 8 Οκτώβρη, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε, καθορίζουμε όλοι μαζί το μέλλον της πόλης μας.

Στις 8 Οκτώβρη προχωράμε στο «Μαζί» και αφήνουμε πίσω τα αδιέξοδα «Εγώ».

Στις 8 Οκτώβρη λέμε «όχι» στις κομματικές αγκιστρώσεις, στις κομματικές επιταγές και στην οπισθοδρόμηση.

Στις 8 Οκτώβρη λέμε «όχι» σε όσους χωρίς κανένα συγκεκριμένο σχέδιο, χωρίς κανένα συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πλάνο, χωρίς πρόγραμμα υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια».

Στις 8 Οκτώβρη συνεχίζουμε την ανοδική πορεία της πόλης μας.

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε ενωτικά, για το καλό της Καισαριανής, για εμάς και τα παιδιά μας!

Στις 8 Οκτώβρη, ψηφίζουμε για το μέλλον της Καισαριανής μας,  την μεγάλη, πρωτοποριακή και ευρεία προσπάθεια της «Ενωμένης Καισαριανής» γιατί είναι η μόνη που έχει ρεαλιστικό σχέδιο και πρόγραμμα για την πόλη και 63 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που όλοι ανεξαιρέτως είμαστε άνθρωποι αυτής της πόλης, αυτής της κοινωνίας, άνθρωποι που ζούμε, αναπνέουμε, αγαπάμε την Καισαριανή και θέλουμε να γίνει η πόλη που της αξίζει και πρέπει να είναι!

Γιατί τώρα είναι η ώρα της Συνεργασίας και της Δημιουργίας για την Καισαριανή!

Γιατί είναι η αλήθεια ότι Νίκη της «Ενωμένης Καισαριανής» θα σημαίνει και νίκη όλης της Καισαριανής!

 

Σταυρούλα – Μερσίνη Καμπάκα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος «Ενωμένη Καισαριανή»

Επικεφαλής παράταξης «Καισαριανή Δημιουργία».