Στο πλευρό του Β. Θώδα ο Θ. Μετικαρίδης ενόψει δημοτικών εκλογών

Print Friendly, PDF & Email

Σε συμφωνία για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές φαίνεται πως κατέληξαν Βασίλης Θώδας και Θεόδωρος Μετικαρίδης. Η εν λόγω εξέλιξη κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώθηκε από ανάρτηση του κ. Θώδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  όπου αναφέρει χαρακτηριστικά «Πορευόμαστε με ενότητα και συστράτευση. Για να έχει ο τόπος μας, ένα καλύτερο αύριο.»

ενώ δημοσίευσε και δύο φωτό του ιδίου με τον κ. Μετικαρίδη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μετικαρίδης προσχώρησε στο σχήμα του κ. Θώδα «Ζωγράφου – Ώρα για δουλειά» όχι ατομικά αλλά ως συνεργαζόμενη παράταξη κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί από σχετικές ανακοινώσεις, οι οποίες φαίνεται πως θα γίνουν με κοινή συνέντευξη τύπου. Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της κεντροδεξιάς μειώνοντας τον κατακερματισμό και ενισχύοντας τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Θώδα στον δρόμο προς τις κάλπες του Μαΐου έναντι άλλων υποψηφίων του χώρου.