Παράταξη «Καισαριανή Τώρα»: Κάλεσμα για προσφορά αλληλεγγύης

Print Friendly, PDF & Email

 

Η παράταξη «Καισαριανή Τώρα» απευθύνει κάλεσμα προς τα μέλη της αλλά και όλους όσοι μπορούν και το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του Δήμου για την αντιμετώπιση κοινωνικών αναγκών στο πλαίσιο της νόσου Covid-19. 

Φίλες και φίλοι

Αυτό που ζούμε σήμερα ως κοινωνία και οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί απαιτούν τη συμπόρευση όλων μας.

‘Οπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του Δήμου μας: «Σε αυτή τη μάχη θα νικήσει το εμείς και όχι το εγώ».

Η παράταξη «Καισαριανή Τώρα», στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους όσοι μπορούν και το επιθυμούν, να συνεισφέρουν με τους παρακάτω τρόπους:

Α. Εθελοντική εργασία

Στο site του Δήμου υπάρχει η σχετική φόρμα (https://forms.gle/vJfq684KraUBF17n7)

που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να συνεισφέρει σε κάποιο σχετικό τομέα με την προσωπική του παρουσία και συμμετοχή.

Β. Κοινωνικό συσσίτιο – κοινωνικό παντοπωλείο

Οι ανάγκες για τρόφιμα είναι συνεχώς αυξανόμενες.

Αναζητούνται προϊόντα όπως: γάλα μακράς διαρκείας, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά αλλά και κρέατα (κοτόπουλο, λουκάνικα, χοιρινό) κ.α.

Γ. Τροφή για ζώα

Οι ανάγκες και εδώ είναι αυξημένες. Όποιος επιθυμεί αγοράζει τροφές, κυρίως κονσέρβες, για γάτες όπου η ανάγκη είναι μεγαλύτερη στην παρούσα φάση.

Τα προϊόντα θα συλλέγονται στο κατάστημα σχολής οδηγών της εθελόντριας και μέλους της παράταξης «Καισαριανή Τώρα», Ιωάννας Μιχαλοπούλου, στη διεύθυνση Δαμάρεως 10 Καισαριανή, καθημερινά 12.00 με 14.00 (εκτός Σαββατοκύριακο). Τηλ επικοινωνίας 210 7514753. 

Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να μεταβεί στο σημείο συλλογής μπορεί να καλέσει στο 210 7514753 καθημερινά 12.00 με 14.00 για να έρθουμε να παραλάβουμε τα προϊόντα που θα συνεισφέρετε.

Τα προϊόντα που θα συλλέγονται θα μεταφέρονται στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου μας. 

Για την παράταξη Καισαριανή Τώρα 

Μιχάλης Γρύλλης