ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Δ Η Μ Ο Σ Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ο Υ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Για να κλείσετε ραντεβού, θα πρέπει να ελέγξετε αν ανήκετε σ την πληθυσμιακή ομάδα που εμβολιάζεται την τρέχουσα περίοδο:
Α ) μέσω της πλατφόρμας emv olio. gov . gr εισάγοντας τον Α ΜΚΑ και τον ΑΦΜ ή Επώνυμο.
Εφόσον ανήκετε στην ηλικιακή ομάδα που εμβολιάζετε τη συγκεκριμένη
περίοδο, η πλατφόρμα σας προτρέπει να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, διαφορετικά σας εμφανίζει αυτόματα το μήνυμα « Σύμφωνα με τον ΑΜΚΑ σας, δεν μπορείτε να εμβολιαστείτε την τρέχουσα περίοδο».
Β) μέσω sms, γράφοντας τον ΑΜΚΑ ( κενό) Επώνυμο και αποστολή στο 13034 . Άμεσα, θα λάβετε απάντησ η από το EMV OLIO, προκειμένου να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, διαφορετικά, θα σας αποσταλεί το γραπτό μήνυμα « Δεν υπάγεστε στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο» .
Μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εμβολιασμό:
• Μέσω γραπτών μηνυμάτων ( S MS), εφόσον έχετε εγγραφεί στη άυλη συνταγογράφηση και είστε δικαιούχοι εμβολιασμού.
• Απευθείας με την είσοδο σας στην πλατφόρμα emvolio. gov. gr
• Κατόπιν προσέλευσής σας ή τρίτου προσώπου στο πλησιέστερο ΚΕΠ.
Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση τρίτου προσώπου απαιτείται Υ πεύθυνη Δ ήλωση, η οποία θα ενσωματωθεί σε δεύτερο χρόνο στην πλατφόρμα e mvolio. gov . gr. Επίσης, ο τρίτος που θα προσέρχεται θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ τού άμεσα ενδιαφερομένου, καθώς και τον ΑΔΤ ή να φέρει φωτοτυπία τους.
• Κατόπιν προσέλευσής σας ή τρίτου προσώπου στο πλησιέστερο Φαρμακείο. Σημειώνεται, ότι το Κέντρο Υ γείας Ζωγράφου ( είσοδος από Γεωργίου Παπανδρέου 5 ) λειτουργεί και ως Εμβολιαστικό Κέντρο, οπότε οι κάτοικοι του Δ ήμου Ζωγράφου μπορούν επιλέξουν ο εμβολιασμός τους να πραγματοποιηθεί εκεί.
Tηλέφωνο επικοινωνίας του Κέντρου Υγείας για τον εμβολιασμό
210 – 7783185