Ο Πρόεδρος Β3 ΔΕΕΠ Ν.Δ. στο Μέγαρο Μαξίμου

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση Μίλτου Μπαντή με τον πρωθυπουργό

Ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νοτίου Τομέα Αθηνών, Μίλτος Μπαντής, της μεγαλύτερης Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της χώρας, συνάντησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 12 Απριλίου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Μπαντής ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα μηνύματα που λαμβάνει από στελέχη του κόμματος, αλλά και από πολλούς πολίτες στον Νότιο Τομέα Αθηνών.
Όπως του ανέφερε, τα τελευταία δύο χρόνια ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα, μπόρεσε να έρθει σε επαφή, με ανθρώπους και γειτονιές με τα ίδια προβλήματα με τον Βύρωνα ή και με ζητήματα τα οποία για πολλά χρόνια προβληματίζουν τους κατοίκους της περιοχής.
Οι περισσότεροι Δήμοι του Νότιου Τομέα, λόγω των εμβληματικών δημάρχων τους, οι οποίοι εργάζονται ακατάπαυστα έχουν προοδεύσει πολύ. Ο Βύρωνας έχει μείνει πίσω. Σε κάθε περίπτωση όμως, σύμφωνα με τον κ. Μπαντή, η πολιτική της Κυβέρνησης έρχεται να καλύψει τις ανάγκες και σε μεγάλα έργα.
Ο Νότιος Τομέας θα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων τόσο λόγω των έργων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, όσο και της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό. Και από κει και πέρα, οι επιμέρους σημειακές παρεμβάσεις που χρειάζονται ως συνοδά έργα σε αυτές τις μεγάλες επενδύσεις έχουν δρομολογηθεί μέσα από συγκεκριμένο οδικό χάρτη και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Β3 ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νοτίου Τομέα Αθηνών για την προσπάθειά τού ιδίου και των συνεργατών του. Μάλιστα, του ζήτησε νέα του πατέρα του, Απόστολου Μπαντή, που διετέλεσε επί δεκαετίες πρόεδρος της Τ.Ο.Ν.Δ. Βύρωνα και τον οποίο, όπως τόνισε, δεν ξεχνά ποτέ.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι αντιλαμβάνεται τη δυσκολία που δημιουργεί στους πολίτες η ακρίβεια, όμως, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο λαϊκισμός δεν θα επικρατήσει στις εκλογές. Επισήμανε στον κ. Μπαντή, ότι την πρώτη τετραετία, η κυβέρνηση της Ν.Δ., παρά τις αντίξοες συνθήκες πέτυχε τη μείωση των  φόρων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ΕΝΦΙΑ. Τη δεύτερη τετραετία, υποστήριξε ότι θα πετύχει και τον στόχο της αύξησης του μέσου μισθού κατά 25%.