Ο Παύλος Χρηστίδης στη 2η Γιορτή ποδοσφαίρου παίδων στην Καισαριανή

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών, Παύλος Χρηστίδης, παρευρέθηκε στην 2η γιορτή Ποδοσφαίρου “τα παιδιά για τα παιδιά” που διοργανώνει η Ομάδα Δράσης για την Καισαριανή.

Ο Παύλος Χρηστίδης με τον δήμαρχο Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο “έκαναν  τη σέντρα” την πρώτη μέρα,  κατά την έναρξη του αρχικού αγώνα, παρουσία του πρώην δημάρχου Καισαριανής και πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Σπύρου Τζόκα και του αντιδημάρχου Καισαριανής, Γιάννη Τσιροζίδη.

Η Ομάδα Δράσης παρέδωσε στον εκπρόσωπο της κοινότητας Κοτσικιάς της βόρειας Εύβοιας, στα πλαίσια της υιοθεσίας από τον Δήμο Καισαριανή, παρουσία του δημάρχου Χρήστου Βοσκόπουλου και του κ. Χρηστίδη, ένα αναπηρικό αμαξίδιο (15ο στη σειρά) , ενα πι και μία τρίποδη μαγκουρίτσα.

Το πι και η μαγκουρίτσα προέρχονται από προσφορά δημότη της Καισαριανής ενώ το αμαξίδιο είναι προϊόν της δράσης ανακύκλωσης που τρέχει η Ομάδα Δράσης από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Στην τριήμερη Γιορτή ποδοσφαίρου 14-15-16 Ιουνίου 2022 στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής ” Μιχάλης Κρητικόπουλος” συμμετέχουν συνολικά 17 ομάδες με 48 τμήματα εκ των οποίων οι ακαδημίες της Καισαριανής από τα σωματεία «Γ.Σ. Καισαριανής», «Φωστήρας Καισαριανής», «Μικρασιατικός» και «Α.Ο. Κατενάτσιο».