Μία ανάσα για τον πλανήτη μας – We4all

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Μία ανάσα για τον πλανήτη μας – We4all

Τι είναι η We4all;

Είμαστε ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα όχι μόνο υλικές ζημιές, αλλά και σημαντικές απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Ο θυμός, η θλίψη και το αίσθημα συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο ήταν αυτό που μας ένωσε σε μια κοινή αποστολή:

Να βοηθήσουμε την Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά.

Όραμά μας είναι να δούμε την ανθρωπότητα να συνυπάρχει σαν μια μεγάλη οικογένεια, σε αρμονία με την φύση και τις υπόλοιπες μορφές ζωής.

 

Ποιες  οι δράσεις της:

  • Δράσεις Αναδάσωσης ή Δενδροφύτευσης
  • Πότισμα και φροντίδα για τα δέντρα που έχουμε φυτέψει
  • Προστασία δασικών εκτάσεων
  • Καθαρισμό ακτών και θαλάσσιου περιβάλλοντος
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων για να φέρουμε κοντά ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και όραμα
  • Διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σε σχολεία και άλλους οργανισμούς για αύξηση περιβαλλοντικής ευαισθησίας

Παροτρύνουμε ανθρώπους με ηγετικές ικανότητες να δημιουργήσουν την δική τους, τοπική ομάδα we4all και να κάνουν ενεργά ότι μπορούν για να βοηθήσουν και να προστατεύσουν την φύση. Παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλους όσοι επιθυμούν να γίνουν μέρος της οικογένειάς μας και να βοηθήσουν στην αποστολή μας.

 

 

Πως μπορώ να λάβω μέρος στην δεντροφύτευση; 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στις 8 Νοεμβρίου, εκεί που είναι ο καθένας, στο σπίτι του, στο χωράφι του, στο βουνό, στον κήπο του, όπου μπορεί, φυτεύει απο μόνος του, με τους φίλους του ή την οικογένεια του απο ένα δεντράκι, ένα φυτό ή ένα θάμνο. Ο στόχος είναι: 10.000.000 δέντρα.

Πως μπορείς να συμμετέχεις:

1ος τρόπος : Φύτεψε ένα δέντρο.Πάρε την πρωτοβουλία και φύτεψε ένα δέντρο στην περιοχή σου.Βρες ένα μέρος όπου μπορείς να φυτέψεις το δεντράκι σου και μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας.Μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία ή βίντεο και να το μοιραστείς μαζί μας στα social media με hashtag #we4all και να μας κάνεις mention στο story σου.

2ος τρόπος : Δώρισε ένα δέντρο. Με την δωρεά σου εμείς θα φυτέψουμε και θα φροντίσουμε ένα ή περισσότερα δέντρα σε περιοχές της Ελλάδας που υπάρχει ανάγκη.

3ος τρόπος : Κάνε Δωρεά. Κάθε συνεισφορά σου είναι σημαντική επειδή μας παρέχει τα αναγκαία μέσα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

4ος τρόπος : Κοινοποίησε στα social media την προσπάθεια μας. 

 

 

 

 

EMAIL: info@we4all.com
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 21 1770 3035

Τα γραφεία μας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κρήτης 47, Αγία Παρασκευή, Τ.Κ. 15343, Αθήνα

 

Το μέλλον είναι κυριολεκτικά στα χέρια μας
για να του δώσουμε εμείς τη μορφή που επιθυμούμε.
Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι αύριο.
Το αύριο είναι τώρα. ”
– ELEANOR ROOSEVELT