Με λαμπρότητα και σεβασμό ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Βύρωνα

 

Με τη λαμπρότητα και το σεβασμό που ταιριάζει στην ημέρα, αλλά και την απαραίτητη λήψη ατομικών μέτρων προστασίας για τη μη διασπορά του κορονοϊου, γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 2022 στο Δήμο Βύρωνα. Μετά τη δοξολογία στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Βύρωνα, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τους εκπροσώπους της Πολιτείας, της Περιφέρειας και τοπικών συλλόγων. Στη συνέχεια έγινε η καθιερωμένη παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν μόνο 6μελείς αντιπροσωπείες μαθητών, τοπικών και αθλητικών φορέων με τη σημαία και το λάβαρο τους, λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα και ύστερα από σχετικό αίτημα των διευθυντών όλων των σχολείων του Βύρωνα.

 

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης. Δείτε περισσότερα: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=10876

 

Φωτό: Αντώνης Συμεωνάκης

 

Related Posts

Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Δήμου Βύρωνα

Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Δήμου Βύρωνα B΄ Κύκλος Μουσικών Προγραμμάτων 2026-2027 Ο Δήμος Βύρωνα ανακοινώνει την έναρξη του Β΄ Κύκλου των Μουσικών Προγραμμάτων των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων για την εκπαιδευτική περίοδο 2026–2027.

Δικαίωση Συμβασιούχων στον Βύρωνα

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα, στη συνεδρίαση της 16ης Σεπτεμβρίου, τη μη άσκηση ή την παραίτηση από ένδικα μέσα κατά δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους εργαζομένους του Δήμου.

Επικοινωνία
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.