Κώστας Πίτσιος :Στυλοβάτης Δημοτικής Ενότητας

Print Friendly, PDF & Email

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση του Κώστα Πίτσιου

Πάνω από 300 Ζωγραφιώτες παραβρέθηκαν στην προεκλογική εκδήλωση του Κώστα Πίτσιου, ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ζωγράφου και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας με επικεφαλής την Τίνα Καφατσάκη.

Η κοσμοσυρροή στο Mestizo Cocktails Bar την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, λόγω μεγέθους και παλμού, θύμιζε περισσότερο προεκλογική ομιλία υποψηφίου δημάρχου παρά εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου.

Ο Κώστας Πίτσιος, συγκινημένος από την ανταπόκριση των Ζωγραφιωτών, απυήθυνε σύντομο χαιρετισμό δεσμευόμενος να ανταποδώσει τη στήριξή τους με πράξεις και όχι με λόγια.

Την εκδήλωση, τίμησε μεταξύ άλλων, η υποψήφια δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, η οποία είχε την ευκαιρία να δει από πρώτη χέρι τον αγώνα και τη συμβολή του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στην ενδυνάμωση της πολυσυλλεκτικής παράταξης «Δημοτικής Ενότητας».

Συμβολή που θορύβησε τόσο τον νυν δήμαρχο Ζωγράφου ώστε να φτάσει στο σημείο σχολιάσει ανάρτηση του κ. Πίτσιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να την υποβαθμίσει.

Τον χαιρετισμό του Κώστα Πίτσιου προλόγισε ο νέστορας της αυτοδιοίκησης στο Δήμο Ζωγράφου, επί σειρά ετών δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Βούρτσης.

Ο κ. Βούρτσης εκθείασε την συμβολή του Αρχιτέκτονα Κώστα Πίτσου για την τακτοποίηση του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου στο Πάρκο Γουδί και την αδειοδότηση του καμπαναριού ενώ εξήρε και την σημαντική καθοδήγηση του, με την τεχνική του κατάρτιση και τις γνώσεις του, στην τακτοποίηση του Κτηρίου του Ρυθμού.

Ειδικά για το Κτήριο του Ρυθμού ο κ. Βούρτσης τόνισε πως του οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» κι επισήμανε πως επρόκειτο για ένα ζήτημα με το οποίο δεν είχε ασχοληθεί κανείς από το 1977 έως σήμερα και το ανακάλυψε προσωπικά ο κ. Πίτσιος ο οποίος με τις γνώσεις του και την εμπεριστατωμένη του μελέτη άνοιξε το δρόμο στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ, ως αντιπρόεδρος, για την οριστική του διευθέτηση.

Ο κ. Βούρτσης δεν παρέλειψε ασκήσει δριμεία κριτική και να θίξει τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και τον κ. Πίτσιο στην αποχώρηση τους από την παράταξη του Βασίλη Θώδα και δήλωσε την αμέριστη στήριξη του στον επί σειρά ετών συνάδελφο στο Δημοτικό Συμβούλιο και φίλο στην νέα του αυτοδιοκητική προσπάθεια.

Η «μαγική» βραδιά του Κώστα Πίτσιου έκλεισε με κέφι, τραγούδι, χορό αλλά και μπόλικη συζήτηση σε πηγαδάκια για τα δημοτικά θέματα του Δήμου Ζωγράφου με τους παρευρισκόμενους να φεύγουν γεμάτοι αισιοδοξία τόσο για τις επερχόμενες εκλογές όσο και για το αύριο της πόλης.

Η Τίνα Καφατσάκη βρήκε στο πρόσωπο του κ. Πίτσιου έναν στυλοβάτη

της νέας πολυσυλλεκτικής παράταξης της οποίας είναι επικεφαλής.

Ο Κώστας Πίτσιος αξιοποίησε τη εκδήλωση για να ακούσει

και να συνομιλήσει με τους πολίτες του Ζωγράφου.

 

Ο Κώστας Πίτσιος με τη συνυποψήφιά του

στη «Δημοτική Ενότητα» Αριάδνη Παπαιωάννου

Ο Κώστας Πίτσιος απευθύνει χαιρετισμό στους υποστηρικτές

του παρουσία της Τίνας Καφατσάκη και του Γιάννη Βούρτση