Κίνημα Πολιτών Ζωγράφου Δελτίο Τύπου

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έγινε την Κυριακή 22/01/2023, στα Ιλίσια η ιδρυτική συνέλευση της ομάδας πολιτών του Δήμου Ζωγράφου, με τίτλο ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν 34 ιδρυτικά μέλη, τα οποία ομόφωνα συμφώνησαν με το κείμενο θέσεων  που είχε συντάξει η συντονιστική επιτροπή του Κινήματος.

Παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους της δημοτικής παράταξης  ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, η επικεφαλής Τίνα Καφατσάκη και ο δημοτ.Σύμβουλος Στέφανος Γιούργας, οι οποίοι έκαναν δεκτό το ως άνω κείμενο θέσεων του Κινήματος.

Η Συνέλευση του Κινήματος, ομόφωνα απόφάσισε και αυτό έγινε δεκτό και από τους εκπροσώπους του ΜΑΖΙ,στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ΤΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ & το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, να κατέβουν από κοινού  σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με νέα ονομασία και με επικεφαλής την Τίνα Καφατσάκη.Συμφωνήθηκε επίσης η νέα αυτή παράταξη να είναι ανοιχτή για συνεργασία και σε άλλες ομάδες η παρατάξεις, που θα συμφωνήσουν με το κοινό μας εκλογικό πρόγραμμα.

Ένα σοβαρό βήμα για την αλλαγή στη δημοτική μας αρχή  και την εκλογή  μιας νέας διοίκησης συνεργασίας,με όραμα και κοινωνικές ευαισθησίες, έγινε με μεγάλη επιτυχία!!

  Ζωγράφου 23/01/2023

  Τα μέλη της Συντονιστικής επιτροπής

 Α.Τακτικά:  Γρίβας Γιώργος, Καβακόπουλος Δημήτρης, Κομματάς Κώστας, Κοσπεντάρης Νίκος, Ξενιτίδης Στέλιος, Παπαιωάννου Βασίλης, Πίτσιος Κώστας.

Β.Αναπληρωματικά:  Θανόπουλος Σωτήρης, Νέρης Χρίστος,  Ξενιτίδης Παντελής, Παπαιωάννου Αριάδνη, Φύκας Παναγιώτης.