ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Ηλεκτρονική και τηλεφωνική εξυπηρέτηση πολιτών κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Δελτίο Τύπου


Ο Δήμος Καισαριανής, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19 και με στόχο την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις Δημοτικές Υπηρεσίες, καλεί τους πολίτες να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες αλλά και τους ειδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς προκειμένου να εξυπηρετηθούν, περιορίζοντας την μετακίνηση τους.

Α) Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:

► Αιτήματα για Βοήθεια στο Σπίτι και συγχρόνως άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση από το Δήμο Καισαριανής για όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για Apple iOS και Google Android.

B) Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00π.μ. – 10:00 μ.μ.):

► Τηλεφωνικό Κέντρο στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου: 213 2010774, 213 2010742, 210 7292626

► Επιχειρησιακό Κέντρο στο Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου: 210 7240661

Ζητάμε τη συνεργασία και κατανόηση των συμπολιτών μας για τον μέγιστο δυνατόν περιορισμό των μετακινήσεων. Ο Δήμος Καισαριανής διατηρεί τις απαραίτητες υποδομές του λειτουργικές, για να εξυπηρετεί τους πολίτες αλλά και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών.