«Έσπασαν» το αμάξι του γενικού γραμματέα του Αστέρα Ζωγράφου Α. Τσιμπούκη

Print Friendly, PDF & Email

Θύμα βανδαλισμού έπεσε ο γενικός γραμματέας του Αστέρα Ζωγράφου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου Ανδρέας  Τσιμπούκης. Τη νύχτα της 5ης προς 6ης Δεκεμβρίου άγνωστοι έσκισαν το λάστιχο του αυτοκινήτου του, προκάλεσαν ζημιά στο παράθυρο, ενώ έσπασαν και το μηχανισμό του καθρέφτη. Παράλληλα, άφησαν σημείωμα στο παράθυρο του αυτοκινήτου στο οποίο αναφέρουν «Πρόσεχε τι θα κάνεις τον Μάιο θα τα ξαναπούμε» παραπέμποντας με τον τρόπο αυτό στις δημοτικές εκλογές του τον Μάιο του 2019. Τις φωτογραφίες ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Τσιμπούκης δηλώνοντας:

«Ξεκινάς με χαμόγελο για να έχεις μια όμορφη μέρα.Πηγαίνεις να παρεις το αυτοκίνητο σου, το βρίσκεις σε αυτή την κατάσταση με ένα “υπέροχο σημείωμα” και αναρωτιέσαι: αξίζει κάνεις να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση; Έλα όμως που η τρέλα,η όρεξη και το μεράκι που έχω μέσα μου για να προσφέρω στην πόλη που ζω,μου δίνουν την απάντηση.

Λυπάμαι αλλά αυτές οι τακτικές ανήκουν σε μια άλλη εποχή.

Απολογισμός:Ένα σκισμένο και ένα σκασμένο λάστιχο,ένας σπασμένος μηχανισμός καθρέφτη και μια μικρή ζημιά στο παράθυρο.

Όσο για το δράστη/Τους δράστες, Ας τα ξαναπούμε!»

Τέτοιες ενέργειες από όπου και αν προέρχονται δεν τιμούν κανέναν και ειδικά τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θυμίζουν άλλες εποχές που την προεκλογική περίοδο σημάδευαν οι τραμπούκοι.