Επίθεση με γροθιά στον Δημήτρη Δεληγιαννίδη από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Σωματική επίθεση στον συνεργάτη της Επικοινωνίας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ζωγράφου Δημήτρη Δεληγιαννίδη πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου και επικεφαλής του “Ζωγράφου Μπροστά – Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση” Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και μαρτυρίες ατόμων που ήταν μπροστά στο περιστατικό ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη περιοδεία της παράταξης “Ζωγράφου – Ώρα για δουλειά” του Βασίλη Θώδα επί της Γ. Ζωγράφου, ο κ. Δεληγιαννίδης ήταν ελαφρώς πιο μπροστά από την υπόλοιπη ομάδα όταν συναντήθηκε με τον κ. Αγγελόπουλο που εκείνη την ώρα ανέβαινε την λεωφόρο.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του κ. Δεληγιαννίδη ο κ. Αγγελόπουλος τον απείλησε ότι θα πάθει κακό αν δεν σταματήσει να τον κακολογεί. Μόλις ο κ. Δεληγιαννίδης τον ρώτησε αν πρόκειται για απειλή ο κ. Αγγελόπουλος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο κ. Δεληγιαννίδης να τραυματιστεί και να βρεθεί στο έδαφος.
Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Αγγελόπουλος ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος της αντιπαράθεσης εν όψει εκλογών αυτή θα πρέπει να παραμένει πολιτική. Κάποιος ο οποίος διεκδικεί το δημαρχιακό αξίωμα το πρώτο που θα πρέπει να διαθέτει είναι ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Οι μπουνιές και οι απειλές ανήκουν σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα με τα οποία η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει και δεν πρέπει να έχει σχέση.
Ήδη έχει κατατεθεί μήνυση από τον κ. Δεληγιαννίδη, ενώ σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε και η παράταξη με την οποία κατέρχεται υποψήφιος “Ζωγράφου – Ώρα για Δουλειά” η οποία αναφέρει τα εξής:
Η επίθεση με γροθιές που δέχθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας, Δημήτρης Δεληγιαννίδης, από τον επικεφαλής της παράταξης Ζωγράφου Μπροστά, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου που θέλει να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ζωγράφου. Τον ξέραμε… Δεν περιμέναμε ότι θα φτάσει όμως τόσο χαμηλά.
Οι ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής δεν έχουν θέση στη πόλη μας. Αυτά, κύριε Αγγελόπουλε, εκεί που τα μάθατε. ΟΧΙ ΕΔΩ