Ενισχύεται με προσωπικό το Κολυμβητήριο Βύρωνα

Print Friendly, PDF & Email

Ενισχύεται με προσωπικό το Κολυμβητήριο Βύρωνα

Συνάντηση με το Δήμαρχο Βύρωνα είχαν σήμερα οι γυμναστές-ναυαγοσώστες του Κολυμβητηρίου Βύρωνα, οι συμβάσεις των οποίων μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου, διά της δικαστικής οδού.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι (συνολικά τέσσερις) απασχολούνταν στο κολυμβητήριο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μετά τη λήξη των οποίων έκαναν αγωγή κατά του Δήμου, προκειμένου αυτές να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου. Κατά τη συζήτηση της αγωγής παραστάθηκε και κατέθεσε υπέρ τους αιτήματος τους ο Δήμαρχος Βύρωνα, ενώ υπήρχε και παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της κάλυψης των πάγιων και διαρκών αναγκών του Κολυμβητηρίου Βύρωνα.

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα που αποφάσισε να μην ασκήσει κανένα περαιτέρω ένδικο μέσο για την υπόθεση αυτή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γρηγόρης Κατωπόδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έκβαση της υπόθεσης και τόνισε: «Καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Δήμου μας τους τέσσερις γυμναστές-ναυαγοσώστες που έχουν ήδη αποδείξει ότι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στην κοινωνία του Βύρωνα. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση, οπότε είναι καλοδεχούμενη κάθε ενίσχυση του προσωπικού του Δήμου, γι’ αυτό άλλωστε και υποστηρίξαμε το αίτημα τους στο δικαστήριο. Έχουμε αποδείξει, ως δημοτική αρχή ότι είμαστε υπέρ της σταθερής εργασίας, θεωρώντας ότι ευνοεί τόσο τα συμφέροντα του Δήμου μας όσο και των εργαζόμενων».

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Χρήστος Σπυρόπουλος, σημείωσε ότι η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους για οτιδήποτε χρειαστούν προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Τους κάλεσε επίσης να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο δίνοντας έμφαση στην ευγενική εξυπηρέτηση των πολιτών.