Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου: Ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη

0Shares
Print Friendly, PDF & Email
Ευχάριστα τα νέα για τούς Εμπόρους-Επαγγελματίες τού Δήμου μάς! Εισακούστηκαν οι αγωνιώδεις εκκλήσεις μάς και ο Δήμος Ζωγράφου επιτέλους συνδέθηκε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://dt.govapp.gr όπου μπορούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία του Covid-19 να αιτηθούν απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη.
Χαιρετίζουμε αυτήν την κίνησή και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν παρόμοιες ενέργειες για την οικονομική- ψυχολογική ελάφρυνση τού Εμπορικού & Επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας.
Υ.Σ. Ο Εμπορικός – Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου, από τις 29/6/2020 προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την τεκμηρίωση της νομικής του υπόστασης και ήδη στεγάζει τα γραφεία του επί της οδού Μπισκίνη 95. Επίσης εκδίδει εφημερίδα, διαθέτει ιστοσελίδα, και καθημερινά πραγματοποιεί επαφές με τούς τοπικούς Εμπόρους- Επιχειρηματίες. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μάς που λειτουργεί τέτοιου είδους σύλλογος πέρα και πάνω από πολιτικές παρατάξεις, παρόλο που τελευταίως μαθαίνουμε ότι κάποιοι ανύπαρκτοι που δήθεν ‘’αγαπάνε του Ζωγράφου’’, προσπαθούν να καπηλευτούν την αγωνία επιβίωσης του τοπικού επιχειρηματία και προμηνύουν ως άλλες Κασσάνδρες το θάνατο του εμποράκου . Καθίστε στην θέση, εκεί πού ήσασταν όλα τα χρόνια στο πουθενά και στο τίποτα (ο κόσμος ξύπνησε), αυτός ο χώρος δικαιωματικά μας ανήκει.

Τα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Ζωγράφου επί της οδού Μπισκίνη 95.