Εκατόν-έντεκα (111) νέα δένδρα και εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης ζημιών, στα πάρκα της Αγίας Τριάδας και της Ανάληψης

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Εκατόν-έντεκα (111) νέα δένδρα και εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης ζημιών, στα πάρκα της Αγίας Τριάδας και της Ανάληψης

Εξήντα έξι (66) νέα δέντρα (κουκουναριές, χαρουπιές και κουτσουπιές) φυτεύτηκαν ήδη από συνεργεία των υπηρεσιών Πρασίνου και Καθαριότητας, στο Πάρκο της Αγίας Τριάδας εμπλουτίζοντας τη φύτευση του πάρκου και αντικαθιστώντας τα δένδρα που καταστράφηκαν από τον πρόσφατο χιονιά. Παράλληλα τα συνεργεία του Δήμου Βύρωνα συνεχίζουν τις εργασίες συντήρησης του πάρκου, (κλαδέματα, αποκατάσταση ζημιών, αντικατάσταση φωτιστικών που έχουν καταστραφεί).
Ανάλογη μερίμνα έχει δρομολογηθεί και για το Πάρκο της Ανάληψης, όπου πρόκειται να φυτευτούν άμεσα σαράντα πέντε (45) νέα δένδρα.
«Οι δενδροφυτεύσεις στην Αγία Τριάδα και στην Ανάληψη επισπεύστηκαν εξαιτίας των μεγάλων καταστροφών που προκάλεσε ο χιονιάς στις 16 Φεβρουαρίου. Εντάσσονται όμως σε ένα γενικότερο σχέδιο ενίσχυσης του πράσινου στην πόλη μας και θα συνεχιστούν και σε διάφορα άλλα σημεία όπως άλση, παιδικές χαρές, πλατείες και δρόμους του Βύρωνα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας Πρασίνου» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.