Χοροεσπερίδα των Παλαιών Ζωγραφιωτών στην Βίλα Παυλίνα

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Τα πάντα ήταν έτοιμα στη Βίλα Παυλίνα το βράδυ του Σαββάτου  26 Ιουνίου, για την υποδοχή των μελών αλλά και των φίλων του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών για την ετήσια θερινή του χοροεσπερίδα.

Μόλις το σούρουπο άρχισε να ρίχνει το πέπλο του στα τραπέζια κάθισαν τα μέλη του συλλόγου δημιουργώντας μικρά και ευχάριστα «πηγαδάκια». Αυτή την ευχάριστη ξένοιαστη κουβέντα διέκοψε ευχάριστα η φωνή του προέδρου του συλλόγου  Δημήτρη Μπίτσικα ο οποίος και καλωσόρισε  τους δημότες που παραβρέθηκαν στη φετινή εκδήλωση.

Ανακοίνωσε επίσης ότι ο σύλλογος θα μετακομίσει την επόμενη χρονιά. Η μέχρι τώρα φιλόξενη έδρα του θα υποδεχθεί χαρούμενες παιδικές φωνές επειδή έχει προγραμματιστεί το κτήριο να μετατραπεί σε παιδικό σταθμό. Λεπτομέρειες για τον  χώρο που πρόκειται να γίνει η νέα έδρα του συλλόγου θα ανακοινωθούν σύντομα. Αφού έκανε μία αναδρομή στις «απουσίες», τα μέλη που «έφυγαν» τη χρονιά που μας πέρασε, έδωσε το βήμα στη χορωδία του συλλόγου υπό τη διεύθυνση του  μαέστρου Τάκη Ρούσσου. Τα μέλη της παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Με τη παρουσία του τίμησε την εκδήλωση  ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας και οι συνεργάτες του. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την πρόσκληση, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και στη συνέχεια  μίλησε με τον Δημήτρη Μπίτσικα σε θερμό και φιλικό τόνο. Ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις σε δημότες που ξεχώρισαν με το έργο τους από τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και δύο μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου: η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη. Και ο δεύτερος νεότερος βουλευτής στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης που εκλέχθηκε με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Οι δημοτικοί άρχοντες που παρευρέθηκαν στη γιορτή ήταν  η Αναστασία Μπότου (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών) και οι αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Μετικαρίδης (Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών) Γιάννης Βρούτσης  (Πρασίνου), Λεωνίδας Κουφός (Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας),  Δήμος Μπουλούκος (Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού) και Δημήτρης Κολομπάτσος (Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς.)

Το πνεύμα του καλώς εννοούμενου κεφιού πρυτάνευσε  ανάμεσα στους συνδαιτημόνες καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς με εκλεκτό κρασί, ποιοτικό φαγητό και προπάντων εύθυμη διάθεση.