Aπό τον αγώνα Β’ εθνικής κατηγορίας με τον Βύζαντα Μεγάρων. Το δίδυμο Γ. Ιωαννίδης και Γ. Παπαδόπουλος (1971).
Η νικήτρια ομάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων Καισαριανής (1964 – 1965) ●Όρθιοι: Ν. Πλάκαλης, Ν. Καραμιχάλης, Μ. Ταταρίδης, Γ. Χατζημιχαήλ & Κουκουλάρης Γ. ●Καθήμενοι: Γυφτάκος, Γ. Ιωαννίδης (αρχηγός), Πολυχρονόπουλος Νάσος, Αργυρόπουλος Ανδρ. & Καψής Δ. ●Λείπουν 3 βασικοί παίκτες: Κεφαλάς Χρηστος, Ορφανιδης Γ. & Χατζησάββας Βασίλης.
Ήταν το σωτήριον έτος 1953 όταν ο Γιώργος Ιωαννίδης αντίκρισε το φως της ζωής. Η Καισαριανή του τότε δεν είχε καμία σχέση με την Καισαριανή του σήμερα. Χωματόδρομοι, προσφυγικά, γειτονιές κι αυλές με χίλια μεθυστικά αρώματα, ελάχιστα αυτοκίνητα και πολύ παιχνίδι στις γειτονιές της.
Σε μια από αυτές τις γειτονιές βρισκόταν και το πατρικό του Γιώργου, στην γωνία των (σημερινών) οδών Νέας Εφέσου και Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου μεγάλωσε με τα αδέλφια του Πολύδωρο, Χαρίλαο και Ευθύμιο και τους μικρασιάτες γονείς τους τον Λεωνίδα από την Κωνσταντινούπολη και την Ελευθερία από τη Σμύρνη.
Το πρώτο του σχολείο ήταν το νηπιαγωγείο «της Τζούλιας» με τη μεγάλη αυλή και την ωραία σιδερένια πόρτα στη συμβολή των οδών Εθν. Μακαρίου και Ερ. Σταυρού. Τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου τις έβγαλε στο 4ο (το θρυλικό ΕΚΛΑΙΡ), ένα σχολείο που όμοιό του δεν υπήρξε, αφού κάτω ήταν ο κινηματογράφος, πάνω οι αίθουσες και για προαύλιο η ταράτσα! Στα γράμματα δάσκαλοί του ο κος Ζευκίλης και η κα Στέλλα και στον αθλητισμό μέντορές του οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Γ. Χατζηθεοδώρου και ο Γ. Κουβάς.
Ο Γιώργος Ιωαννίδης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα από το 1969 έως το 1975 με προπονητές των Κ. Δαμαλά και τον Γ. Εισαγγελέα. Αποφοίτησε από τη Γυμναστική Ακαδημία (13ος επιτυχών) και διορίστηκε γυμναστής σε σχολεία ανά την Ελλάδα: στο Γυμνάσιο Βασιλάκιου στον Νομό Ηλείας, στο 23ο Γυμνάσιο και στο 11ο Λύκειο Περιστερίου, στο 2ο Γυμνάσιο Βύρωνα, 28 χρόνια γυμναστής υποδιευθυντής και Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής, Διευθυντής στο Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής Near East, αλλά και προπονητής ενόργανης αγωνιστικής γυμναστικής για πολλά χρόνια στην Νήαρ-Ηστ και στον «Ποσειδώνα Ιλισίων» και υπεύθυνος για τα προγράμματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού στο ξεκίνημα τους στον Δήμο Καισαριανής. Σχεδόν για μια δεκαετία υπήρξε στέλεχος (υπαρχηγός και αρχηγός) των κατασκηνώσεων του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. Μεγάλη του αδυναμία οι παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί.
Σήμερα είναι συνταξιούχος αλλά παραμένει ενεργός στα δρώμενα της πόλης αφού είναι ένα από τα πιο ενεργά μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Εθνικού Αστέρα.
4ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής – Γ’ τάξη (σχολικό έτος 1962-’63). Δασκάλα η κα Στέλλα. (Γ. Ιωαννίδης, Π. Χρέλιας, Γ.Παιλόπουλος, Ντ. Μακρίδης, Θ. Καλλίας, Γ. Κουκουλάρης, Χ. Κεφαλάς, Γ. Ντηνιακού, Α. Βλάχου, Σ. Κουρούμαλος, Σ. Τσαβαλός, Ν. Πλάκαλης, Τ. Γκογκώσης, Ε. Κανζια, Σ. Φέγγας, Γ. Σακελλαρίου, Ι. Φέγγας, Δ. Χατζηαναστάσης, Δουκάκης, Παπαϊωάνου, Κιόρογλου, Γ. Καραγιάννης, Χ. Καψής.
Σχολικό έτος 1964 – ’65. Γυμναστικές επιδείξεις στη Νηαρ-Ηστ. Παρέλαση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής. (Κεφαλάς, Ιωαννίδης, Παϊκόπουλος ,Πολυχρονόπουλος, Μακρίδης, Ορφανίδης , Τσαβαλος, Σινογιάννης, Πετρόπουλος, Καλλίας)
Διπλή απονομή των κυπέλλων για τους πρωταθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ στις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του σχολικού έτους 1964-’65 δια χειρός του τότε Δημάρχου Π. Μακρή, ο οποίος αφού χαιρέτησε όλους, παρέδωσε στον αρχηγό της ομάδας τα δύο κύπελλα. Διακρίνονται από το βάθος οι: Β. Χατζησάββας, Δ. Καψής, Γ.Ταταρίδης, Μ. Καραμιχάλης, Α. Αργυρόπουλος, Γ. Ορφανίδης, Νάσος Πολυχρονόπουλος, Χ. Κεφαλάς και Γ. Ιωαννίδης (αρχηγός της ομάδας).