ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ: «Να παρθεί άμεσα πίσω η απόφαση της Μητρόπολης για τον υπερδιπλασιασμό του κόστος της εξοδίου ακολουθίας»

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Μετά από την αποκάλυψη της εφημερίδας «Επικοινωνία Βύρωνα-Καισαριανής» για τον υπερδιπλασιασμό του κόστους της εξόδιου ακολουθίας, η δημοτική παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα», με επικεφαλής τον Παύλο Αναστούλη, κάλεσε με ανακοίνωση – ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, την Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, να πάρει άμεσα πίσω την απόφασή της. Παράλληλα, η «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα» αναδημοσίευσε το σκίτσο της «Επικοινωνίας» για το θέμα, που φιλοτέχνησε ο σκιτσογράφος Γιάννης Αντωνόπουλος (http://johnantono.blogspot.com).  Ειδικότερα, στην ανάρτησή της, η «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα» αναφέρει:

Υπερδιπλασιασμό του κόστους της εξοδίου ακολουθίας αποφάσισε η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού!!!

Από τις 5 Μαΐου, η Μητρόπολη Βύρωνα/Καισαριανής/Υμηττού, υπερδιπλασίασε το κόστος εξοδίου ακολουθίας, από 70 ε, στα 150 ε !!! Σε μια περίοδο όπου είναι άνεργοι εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι, όπου το κεφάλαιο ελληνικό και διεθνές ξεπατώνει και τις τελευταίες εργατικές κατακτήσεις, όπου το κόστος ζωή κάθε μέρα ανεβαίνει, έρχεται η Μητρόπολη Βύρωνα/Καισαριανής/Υμηττού και …υπερδιπλασιάζει το κόστος της εξοδίου ακολουθίας, επιβαρύνοντας και άλλο οικογένειες και ανθρώπους που δεν έχουν. ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ της Μητρόπολης. Αναδημοσιεύουμε το πολύ καλό σκίτσο από την εφημερίδα “Επικοινωνία”: