Η Απάντηση του Δήμου Ζωγράφου στην παράταξη <<Αγαπώ Ζωγράφου>>

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Η Απάντηση του Δήμου Ζωγράφου στην παράταξη <<Αγαπώ Ζωγράφου>>


Με αφορμή τους ισχυρισμούς του επικεφαλής της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου», η διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Μία διευκρίνιση προς τον επικεφαλής της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστή Παπαναστασόπουλου για να μην εκτίθεται: Σχετικά με την ανάρτηση σας κ. Παπαναστασόπουλε ότι ο Δήμος Ζωγράφου έχει καθυστερήσει να ενταχθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ όπου θα κατατίθενται οι αιτήσεις επιχειρήσεων για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη λόγω λοκντάουν και ότι αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και μήνες.
Η πλατφόρμα της ΚΕΔΕ ανέβηκε στις 29/12/2020 , δηλαδή μόλις πριν από δύο εβδομάδες και ο Δήμος Ζωγράφου είναι από τους 7 Δήμους της Αττικής που έχουν ήδη ενταχθεί και μόλις δοθούν οι απαραίτητες κατευθύνσεις από την ΚΕΔΕ και ολοκληρωθούν οι τεχνικές διαδικασίες, θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση για την πλήρη ενεργοποίηση και χρήση της από όλους τους Δήμους.
Την επόμενη φορά που θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση, ρωτήστε πρώτα και βρείτε ένα θέμα με το οποίο δεν θα εμπαίζετε τον ήδη ταλαιπωρημένο επιχειρηματικό κόσμο. Έχει αρκετά προβλήματα για να του δημιουργείτε σύγχυση με ανυπόστατα θέματα. Αν δεν σέβεστε το ρόλο σας ως παράταξη, σεβαστείτε τους επιχειρηματίες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν».