Αλλαγές στη Διοίκηση του Βασίλη Θώδα

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Ζωγράφου

Η κρίση που επέφερε η πανδημία και η πίεση που άσκησε σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας, δοκίμασε τα όρια όλων μας, συμπεριλαμβανομένης κάθε βαθμίδας διοίκησης, από τις δομές και λειτουργιές του κεντρικού κράτους, μέχρι την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όμως η χώρα ανταπεξήλθε σε κάθε επίπεδο.

Στον Δήμο Ζωγράφου πήραμε εγκαίρως κάθε απαιτούμενο προληπτικό μέτρο και μάλιστα πριν ανακοινωθούν κεντρικά, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο για τους δημότες.

Παράλληλα με τη διαχείριση της κρίσης προχωρήσαμε και  προχωράμε στην υλοποίηση όλου του υπόλοιπου έργου το οποίο είχαμε σχεδιάσει  για τον  Δήμο.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ετοιμότητας, για την αδιάλειπτη αντιμετώπιση της σύνθετης κατάστασης και για τη βέλτιστη λειτουργία του Δήμου, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλειος Ι. Θώδας προχώρησε σε προσαρμογές στο σχήμα διοίκησης, οι οποίες είναι οι εξής:

  • Μετικαρίδης Θεόδωρος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος
  • Χαλκιαδάκη Ρένα, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών υπηρεσιών και Παιδικών σταθμών
  • Βούρτσης Γιάννης, Αντιδήμαρχος Πρασίνου
  • Καλαρρύτης Λάμπρος, Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων
  • Μπουλούκος Δήμος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού
  • Κουφός Λεωνίδας, Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας
  • Δήμας Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (άμισθος)
  • Κολομπάτσος Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς (άμισθος)

Η διοικούσα σύμπραξη και ο Δήμαρχος θα προτείνουν τον κ. Παπακωνσταντίνου Άγη ως Πρόεδρο και τον κ. Σιάτρα Χαράλαμπο ως αντιπρόεδρο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Ο κ. Γιαννακόπουλος Γιώργος παραμένει Πρόεδρος  του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού. Για τη θέση του αντιπροέδρου θα προταθεί ο κ. Πίτσιος Κωνσταντίνος ο οποίος θα συνεχίζει να εκτελεί και παράλληλα καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Πολεοδομίας.