ΜΠΑΝΤΗΣ & ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΩΓΟ

Print Friendly, PDF & Email

Δεν ήταν καθόλου αυτονόητο. Το 2014, ο επικεφαλής του «Μαζί για το Βύρωνα» Μίλτος Μπαντής είχε συστήσει ψήφο κατά συνείδηση στο β’ γύρο ενώ ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας είχε στηρίξει τον επικεφαλής της «Στάση Βύρωνα» Άκη Κατωπόδη στη δεύτερη Κυριακή.

Πέντε χρόνια μετά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Μίλτος Μπαντής δημοσιοποίησε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον Χρήστο Γώγο ενώ ο Παναγιώτης Κόνσουλας που είχε στηρίξει τον Αλέξη Σωτηρόπουλο στον α’ γύρο, τάσσεται χωρίς περιστροφές υπέρ του Χρήστου Γώγου.

 

Η δήλωση του κ. Μπαντή

 

29 Μαΐου 2019

 

Αγαπητοί μου συνδημότες!

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη στήριξη σας στο συνδυασμό μας και τη θέση που μας δώσατε στις αυτοδιοικητικές εκλογές! Καταφέραμε μέσα από πολλές αντιξοότητες να καταγράψουμε ουσιαστικά μια νίκη! Σε όλη αυτή τη διαδρομή αρθρώσαμε έναν προγραμματικό λόγο που ως αποκλειστική προτεραιότητά του είχε το καλό του Βύρωνα και των δημοτών του. Δεν επιλέξαμε ούτε το δρόμο των ύβρεων, ούτε εκείνον της προσωπικής αντιπαράθεσης. Στον αντίποδα όμως αυτού, δεχθήκαμε επίθεση και υπόγειο πόλεμο.

Ως άνθρωπο, πάντα με διέκρινε η καθαρή πορεία, η εντιμότητα, ηθικές αρχές αλλά και σαφές ιδεολογικό στίγμα. Είμαι άνθρωπος που πάντα έπαιρνε και παίρνει σαφή θέση.

Εν όψει λοιπόν, του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, οφείλω να καταθέσω με σαφήνεια τη θέση μου προασπίζοντας την αξιοπρέπειά μου, τις ιδεολογικές μου αρχές αλλά και την ευρύτερη πορεία του τόπου μας.

Βρισκόμαστε σε μια κομβική πολιτική συγκυρία, εν όψει της πολιτικής αλλαγής που θα επαναφέρει τον τόπο μας στην κανονικότητα, την πραγματική ανάπτυξη και την κοινωνική σταθερότητα. Σε αυτό το πλαίσιο η Νέα Δημοκρατία, είναι ο εγγυητής της επόμενης ημέρας.

Αυτή η συγκυρία συνδέεται άμεσα και με το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης, εν προκειμένω της πόλης μας, του Βύρωνα.

Πιστός στην πολιτική μου διαδρομή, στις αρχές μου, βάζοντας μπροστά το ευρύτερο συμφέρον της παράταξης και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, τάσσομαι με την νίκη της παράταξης στο Δήμο Βύρωνα, η οποία υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

 

Τοποθέτηση Παναγιώτη Κόνσουλα

 

Ο Παναγιώτης Κόνσουλα προέβη στην παρακάτω ανάρτηση «Στην Αυτοδιοίκηση κρίνεις πρόσωπα και όχι κόμματα. Την Κυριακή Χρήστος Γώγος».

 

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κόνσουλας προχώρησε στην παρακάτω διευκρινιστική δήλωση:

Από την ώρα που εξέφρασα την άποψη μου για την Β´Κυριακή και αυτή είναι ξεκάθαρα υπέρ του Χρήστου Γώγου ως προσωπικότητα και ικανότητα να διοικήσει τον Δήμο έχουν βγει όλα τα «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ και του Κατωπόδη,κάτι άχρηστοι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες (μεταξύ αυτών δυστυχώς και κάποιοι πρώην σύντροφοι σοσιαλιστές…) που ζουν μόνο από τον Δήμο και λυσσάνε εναντίον μου λες και τους έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο να ψηφίσουν αυτό που θέλω εγώ και μάλιστα με βρίζουν με χυδαιότητα ξεχνώντας ότι τους «ξελάσπωνα» 16 χρόνια όταν όλοι οι άλλοι ήταν «μούγκα» και εγώ πάλευα για τον Δήμο και τα προβλήματα του παίρνοντας ποσοστά που δεν θα τα δουν ποτέ ξανά από Υποψήφιο τους στο Βύρωνα (31% το 2006)!Ας μην ταράζονται λοιπόν τόσο πολύ με το τι πιστεύω εγώ κι ας ασχοληθούν να βγάλουν ξανά αυτούς που τους έστειλαν χωρίς δεύτερη σκέψη 4.000 κατασχέσεις παραμονές Χριστουγέννων, αυτούς που δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ούτε ένα σχολείο μέσα σε 5 χρόνια (Χαραλαμπόπουλου) αυτούς που και οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης τους-σχεδόν οι μισοί-έφυγαν και τους άφησαν χωρίς πλειοψηφία 4 χρόνια και έκαναν δικές τους παρατάξεις,αυτούς που πολλοί από εμάς τους δώσαμε στον Δήμο την ευκαιρία το 2014 να μας δείξουν αν αξίζουν και τελικά κορόιδεψαν τους πάντες και τα πάντα ξεπουλώντας στο Υπερταμείο ακόμη και Δημόσια κτίρια και περιουσία της πόλης (σχολεία-αστυνομικά τμήματα-οικόπεδα-αθλητικούς χώρους κλπ)!
Τέλος,η ψήφος είναι Δημοκρατικό Δικαίωμα του καθενός μας και ο καθένας μας την χρησιμοποιεί σύμφωνα με την δική του προσωπική άποψη,έτσι κι εγώ απλά εξέφρασα δημόσια την προσωπική μου άποψη,όπως έκανα εξάλλου πάντα!