Τρίτεκνοι Καισαριανής – Προσφορές

Print Friendly, PDF & Email

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ Κα ΙΟΥΛΙΑ ΚΙΟΥΠΗ ,Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ:
1) ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο στοματικής υγείας και συμπεριμβανομένου και της ακτινογραφίας όπου χρειαστεί
2) ΠΡΟΛΗΨΗ α) καθαρισμός οδόντων (αποτρίγωση)
β) στίλβωση γ) φθορίωση στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ
3) sealants – προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ!!!!!!!!!!

 

Το Δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων στο Γουδί συμπεριλαμβάνει και τις τρίτεκνες οικογένειες με είσοδο δωρεάν για όλη την οικογένεια…έτσι για γονείς τρίτεκνους και για τα ανήλικα τέκνα τους οι συμμετοχές είναι δωρεάν , πληρώνοντας μόνο ένα ποσό των 5 ευρώ το χρόνο/άτομο!!!!!!!!!!!Τα μέλη του Συλλόγου μας, έπειτα από επικοινωνία της Προέδρου με το κολυμβητήριο, προσκομίζοντας την κάρτα μέλους , πιστοποιείται η τριτεκνία και η συμμετοχή μας είναι ΔΩΡΕΑΝ, για γονείς και ανήλικα τέκνα!!!!!!!!!!!!

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ <<ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ>> ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η έκπτωση που ισχύει στα καταστήματα <<ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ>> έπειτα από έγκυρη επικοινωνία με τα κεντρικά του Σκλαβενίτη, και της Ομοσπονδίας Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε , είναι: ΙΣΧΥΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΟΡΟΦΟΥ, δηλαδή είδη σπιτιού, ένδυση και υπόδηση!!!!!!!!!!Ζητούμε συγνώμη για την εκ παραδρομής λανθασμένη ενημέρωσή μας!!!!!!!!!!!!