ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Ημερίδα για την αναπηρία με την πρώην αν. υπουργό Θεανώ Φωτίου και εκπροσώπους αναπηρικών φορέων

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Από αριστερά:  Θεανώ Φωτίου, Πένυ Πλατανίτη και Αποστόλης Στασινόπουλος.

 

Οι «Συνεργοί με την Ηλιούπολη» διοργάνωσαν εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: «Η αναπηρία, μέρος της ζωής μας δικαίωμα στην πρόσβαση & πρόσβαση στα δικαιώματα»

Ομιλήτριες και ομιλητές ήταν οι: Θεανώ Φωτίου, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α, πρώην αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης, Αποστόλης Στασινόπουλος, αντιδήμαρχος διοίκησης & εξυπηρέτησης του δημότη, επικεφαλής «Συνεργοί με την Ηλιούπολη» και Πένυ Πλατανίτη, ψυχολόγος, Συνεργοί με την Ηλιούπολη.

Εκ μέρος των αιρετών παρενέβησαν επίσης ο αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης Ιωάννης Πούλος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής, ο Παναγιώτης Κόκλας, γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» (Τάσος Ευσταθίου), ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» Χρήστος Κοκοτίνης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δημήτρης Ασβεστάς. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Η πόλη που θέλω» (Γαβριήλ Αραμπατζής) Αλεξάνδρα Καραχάλιου και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Στην  εκδήλωση παρενέβησαν επίσης ο πρόεδρος του ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» Νίκος Ανυφαντής, ο πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια» Δημήτρης Στεφανίδης και ο πρόεδρος του Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ερμής» Ελληνικού-Αργυρούπολης Αριστείδης Πανάνος.

 

Παρέμβαση του προέδρου του ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» Νίκου Ανυφαντή.

 

Παρέμβαση του προέδρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια» Δημήτρη Στεφανίδη.

 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ερμής» Ελληνικού-Αργυρούπολης Αριστείδης Πανάνος.

 

Παρέμβαση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Ιωάννη Πούλου.

 

Από αριστερά:  Θεανώ Φωτίου, Πένυ Πλατανίτη, Αποστόλης Στασινόπουλος και Κώστας Σεφτελής.

 

Ο Παναγιώτης Κόκλας με τον Αποστόλη Στασινόπουλο.