ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Η πίτα του Γ. Κοντόσταυλου

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Η «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Γιώργο Κοντόσταυλο έκοψε την πίτα της στο καφέ «Strangers» επί της Κλαζομενών, στις 26 Ιανουαρίου σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα. Ο επικεφαλής δεν έκανε πολιτική ομιλία αλλά περιορίστηκε σε ευχές προς τους παρευρισκόμενους.

Το «παρών» στην εκδήλωση, έδωσαν μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, η βουλεύτρια Χαρά Καφαντάρη, ο επικεφαλής της «Καισαριανή Δημιουργία» και τέως δήμαρχος Αντώνης Καμπάκας, ο επικεφαλής της «Καισαριανή Τώρα» Χρήστος Βοσκόπουλος, οι περιφερειακές σύμβουλοι Κεντρικού Τομέα της «Δύναμης Ζωής» Μαρία Χριστάκη και Πόπη Σταυροπούλου,  ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σοφιανόπουλος (παρ. Κοντόσταυλου), οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόδημος Κατσαρέλλης και Γιώργος Γαβρίλης, ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Λυκούδης (παρ. Καμπάκα), η τέως επικεφαλής της παράταξης «Καισαριανή: Πόλη για Όλους» Έλλη Μαζαράκη, ο τέως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Καισαριανή – Νέα Πορεία» Νίκος Ζαρκαδούλας, η εκδότρια της «Επικοινωνία Βύρωνα-Καισαριανής» Γεωργία Ζαπαντιώτη, τέως δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καμπάκα καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Καισαριανής.

Από αριστερά: Γιώργος Γαβρίλης, Γιώργος Κοντόσταυλος, Κώστας  Αναγνωστάκης, και Έλλη Μαζαράκη.

Από αριστερά: Χρήστος Βοσκόπουλος, Νίκος Παππάς, Γιώργος Σοφιανόπουλος, Νίκος Ζαρκαδούλας, Μπεττίνα Γραφίδου, Άκης Λυκούδης, Αντώνης Καμπάκας, Κώστας Μπλάνας και Νικόδημος Κατσαρέλλης.

Από αριστερά:  Άννα Παραγυιού, Μαρία Χριστάκη και Πόπη Σταυροπούλου.