Πόλεμος αφισοκόλλησης Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα με την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΡΕΚ ) ΒΥΡΩΝΑ:

«Μια οφειλόμενη απάντηση στη κυβερνώσα νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-
Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα καταφέρετε να μας φιμώσετε»

«Είμαστε  ανάγκη των καιρών  και χρήσιμη για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των πολλών και των αδικημένων.

Είμαστε αυτοί που  ΜΑΖΙ με τους κατοίκους και την δράση μας θα  κάνουμε τη διαφορά.       

Ιδιαίτερο ζήλο και περίσσευμα δημοκρατικής συμπεριφοράς και ευαισθησίας επέδειξε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της νεοσύστατης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΡΕΚ ) στο Βύρωνα.  Η νεολαία του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ στοχευόμενα επέλεξε να καπελώσει τις λιγοστές αφίσες της ΡΕΚ Βύρωνα, δείχνοντας το πώς αντιλαμβάνεται και σέβεται την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

Με την πράξη τους αυτή δείχνουν ότι ενοχλούνται από την εμφάνιση της νέας πολιτικής συλλογικότητας στην πόλη, από την απήχηση και αποδοχή που συναντά  στους  πολίτες  και ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες της πόλης, σε αυτούς που συνθλίβονται από τις αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές κυβέρνησης και δημοτικής αρχής ΣΥΡΙΖΑ,   η  δημιουργία  Ριζοσπαστικής  Ενωτικής  Κίνησης , με τον κρυστάλλινο ριζοσπαστικό ενωτικό της λόγο ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και το δημοτικό κατεστημένο.

Φοβούνται την δυναμική που θα αναπτυχτεί με την ενίσχυση της ΡΕΚ στις δημοτικές εκλογές και κυρίως μετά από αυτές.

Γιατί όπως μας  είπε και ένας συμπολίτης  στις εξορμήσεις στα στέκια και τα καφενεία της πόλης,  εσείς μπορείτε να κάνετε την διαφορά. Είστε άφθαρτοι αγωνιστές, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, σας γνωρίζουμε και θα σας στηρίξουμε.»  

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

rekvirona@gmail.com

30 Μαρτίου   2019