Πρώτα η Ηλιούπολη – Έλενα Καπίρη

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Καπίρη Έλενα Γραμματέας της παράταξης, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, Βασίλης Βαλασόπουλος

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη και κατοικώ στην περιοχή της  Αγίας Μαύρας. Εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος από το 2010. Διατελώ Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης ενώ πρόσφερα έργο και από αρκετές ακόμα θέσεις διοίκησης .

Είμαι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με ειδικότητα  στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και αξιοποιώντας τις γνώσεις του πτυχίου μου θα εργαστώ ώστε η Ηλιούπολη να διοικηθεί με απλές – λειτουργικές – αποτελεσματικές δομές .

‘Οραμα μου να είναι η πόλη μας, σημείο αναφοράς για την ποιότητα ζωής που προσφέρει . Σύγχρονη με καινοτόμες εφαρμογές .

Ο δήμαρχος μας Βασίλης Βαλασόπουλος είναι ένας άριστος και άξιος δήμαρχος με τεράστιο έργο στην Ηλιούπολη. Ζητώ να με στηρίξετε ώστε να συνδράμω στη μετάβαση της Ηλιούπολης στο μέλλον , με τις αρτιότερες διοικητικές δομές και να βρίσκομαι συνεχώς δίπλα σας επιλύοντας προβλήματα της καθημερινότητας σας με πράξεις και έργα ρεαλιστικά , εφικτά με διαφάνεια και αληθινή εξυπηρέτηση .