Νέος πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

Print Friendly, PDF & Email

Τα μέλη της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής, από αριστερά: Λάμπρος Γούμενος, Γιάννης Κωνσταντάτος, Γιώργος Χατζηδάκης και Θεόδωρος Γρίβας.

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στις 19 Νοεμβρίου. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης. Τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του ΣΠΑΥ, εξελέγη ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας  Κρωπίας Θεόδωρος Γρίβας. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Γούμενος από τον Δήμο Ζωγράφου.

Οι 20 παρόντες από τους 22 εκλέκτορες-μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ εξέλεξαν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή στα γραφεία του Συνδέσμου.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία των 11 Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ είναι μια ιστορική στιγμή για το μέλλον του Υμηττού μας, το βουνό της καρδιάς μας» τόνισε σε δήλωσή του ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ. «Είναι ευθύνη μας να λύσουμε προβλήματα που χρονίζουν. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε ενωμένοι. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εκλέκτορες που μου έδωσαν την τιμή να υπηρετήσω από τη θέση του Πρόεδρου, στα 26 χρόνια λειτουργίας του ΣΠΑΥ, τον σκοπό της προστασίας και ανάδειξης του Υμηττού».

Μέλη του ΣΠΑΥ, κύριος σκοπός του οποίου είναι η προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας και Παπάγου – Χολαργού.