ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ: Ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Μίλτος Μπαντής

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μίλτος Μπαλτής επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία του Βύρωνα, σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Πλημμύρισε από πολίτες η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα, για την εκδήλωση της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 28 Ιανουαρίου. Ο επικεφαλής Μίλτος Μπαντής, ξεκινώντας τον χαιρετισμό του, ανακοίνωσε ότι θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Επικρίνοντας τη δημοτική αρχή για την απραξία της, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει φροντίσει οι παιδικές χαρές να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας, δεν ενδιαφέρονται για την ανακύκλωση. Δεν είχαν φροντίσει καν, να την συμπεριλάβουν στον προϋπολογισμό του Δήμου. Έστειλαν 3.811 κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών ακόμα και σε αναξιοπαθούντες πολίτες, 10 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα».

Την εκδήλωση της κοπής της πίτας του «Μαζί για τον Βύρωνα», τίμησαν, μεταξύ άλλων, η παράταξη «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή» του Παναγιώτη Κόνσουλα που εκπροσωπήθηκε με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Λοβέρδο και τους τέως δημ. συμβούλους Σταυρούλα Χίνη και Ηλία Βαλμά, και ο τέως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Χαρδαλιά, Θοδωρής Ξαρχογιάννης. Εξάλλου, το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων φορέων, η Μαρία Ποδαρά, από την εθελοντική ομάδα για τα αδέσποτα «Τετραποδάκια Βύρωνα» και ο Σταύρος Σαλαγιάννης της Εθελοντική ομάδας Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα.

Ο επικεφαλής με υποψήφιους της παράταξης. Από αριστερά: Κλειώ Μουρτζίνου, Νίκος Σοφογιάννης, Μίλτος Μπαντής, Πηνελόπη Δάφνη και Μαργαρίτα Γαβριήλ.