«Μαζί για τον Βύρωνα»: Ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του μαθητή στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Το «Μαζί για τον Βύρωνα» καταδικάζει απερίφραστα το επεισόδιο του ξυλοδαρμού του μαθητή της Γ’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα και τις όποιες… μικρότητες που εξυπηρετούν «μικροπολιτικά παιχνίδια» σε βάρος των παιδιών μας.

Ζητάμε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες αλλά και να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προκειμένου να ομαλοποιηθεί η ζωή των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της πόλης μας.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι! Η Δημοτική Αρχή δεν έχει άλλα περιθώρια να κωφεύει σε ένα τόσο σοβαρό, αλλά συνάμα, ιδιαίτερα λεπτό ζήτημα. Ο κ. Κατωπόδης, οφείλει να πάρει θέση και να λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους φαινόμενα στο μέλλον.

Η παράταξή μας, από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει τα σοβαρότατα θέματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα του Δήμου Βύρωνα και είχε επιμείνει στην συνεδρίαση μονοθεματικών Δημοτικών Συμβουλίων, για τη Παιδεία.

Στο ένα και μοναδικό που έχει πραγματοποιηθεί, στις Αρχές του σχολικού έτους, είχαμε προτείνει να υπάρχουν, σε πρώτη φάση, κοινωνικοί λειτουργοί στην πρωτοβάθμια αλλά και δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή αλλά να γίνονται και ημερίδες- εκδηλώσεις για την αποφυγή του σχολικού εκφοβισμού.