ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ – Χρήστος Βοσκόπουλος: «Η πόλη μας έχει βαλτώσει»

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Ο Χρήστος Βοσκόπουλος ανάμεσα σε δύο επώνυμους υποστηρικτές: τους πρώην ευρωβουλευτές Θοδωρή Σκυλακάκη και Νίκο Χρυσόγελο.

Έντονο πολιτικό στίγμα είχε η κοπή πίτας της παράταξης «Καισαριανή Τώρα», στο καφέ «Strangers», στις 4 Φεβρουαρίου, καθώς ο επικεφαλής Χρήστος Βοσκόπουλος δήλωσε ότι «η Καισαριανή βιώνει μία διαρκή υποτίμηση και υποβάθμιση. Αν η απάντηση στην κρίση είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση» τότε η κατάσταση είναι τρομακτική» τόνισε επικρίνοντας τη σημερινή δημοτική αρχή.

Ο κ Βοσκόπουλος υποστήριξε ότι «χρειάζονται συνεργασίες, γενναίες συναινέσεις και ευρείες οριζόντιες συμμαχίες. Σήμερα έχουμε ανάγκη από μια μεγάλη Αυτοδιοικητική Παράταξη σε προοδευτική κατεύθυνση, διεκδικητική, αγωνιστική, όχι συμβιβασμένη και υποταγμένη σε κομματικές υπαγορεύσεις». Υπογράμμισε ότι η «Καισαριανή Τώρα» οικοδομήθηκε μ’αυτά τα χαρακτηριστικά. «Οι προτεραιότητές μας παραμένουν σταθερές: τα διαρκή και άλυτα προβλήματα της πόλης μας: Η καθαριότητα και η ανακύκλωση, η τοπική συγκοινωνία και το μετρό, οι αστικές υποδομές και οι δημόσιοι χώροι, οι σχολικές υποδομές, το Σκοπευτήριο και η καθημερινότητα των δημοτών, κ.λπ».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, οι πρώην ευρωβουλευτές – υποστηρικτές της παράταξης, Νίκος Χρυσόγελος και Θοδωρής Σκυλακάκης, οι επικεφαλής της «Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής», Γιώργος Κοντόσταυλος και της «Καισαριανή-Πόλη για Όλους», Βαγγέλης Κακανάκης, ο εκπρόσωπος της «Καισαριανή-Δημιουργία (παρ. Καμπάκα)», Άκης Λυκούδης, η τέως επικεφαλής της παράταξης «Καισαριανή: Πόλη για Όλους» Έλλη Μαζαράκη, ο τέως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Καισαριανή – Νέα Πορεία» Νίκος Ζαρκαδούλας, η εκδότρια της «Επικοινωνία Βύρωνα-Καισαριανής» Γεωργία Ζαπαντιώτη, τέως δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καμπάκα, εκπρόσωποι των τοπικών της Ν.Δ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και φορέων της Καισαριανής.