Θανάσης Κλειάσιος: Υποψήφιος για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στις 15/12

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Την Κυριακή στις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (O.E.E) για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπρόσωπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (Τ.Δ.) των Περιφερειακών Τμημάτων (Π.Τ.) του Ο.Ε.Ε.

Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για τον φορέα του Οικονομικού Επιμελητηρίου που είναι σύμβουλος του κράτους σε μια εποχή που η οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. Ένας από τους υποψηφίους στις αρχαιρεσίες αυτές θα είναι ο Οικονομολόγος-MSc, Σύμβουλος Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών Κινδύνων και Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα Θανάσης Κλειάσιος που είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά με την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων.

Ο Θανάσης Κλειάσιος, που είναι εκλεγμένος στην Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) του Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ) από το 2016, τονίζει μεταξύ άλλων για τις επικείμενες εκλογές: ‘’Στις 15 Δεκεμβρίου δίνουμε τη δίκη μας μάχη στο Οικονομικό Επιμελητήριο με την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (ΠΔΣΟ). Στόχος μας είναι η συνεχή αναβάθμιση του οικονομολογικού επαγγέλματος, για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και παράλληλα η ενίσχυση της εκπροσώπησης του ΟΕΕ σε διάφορες επιτροπές και συμβούλια του δημόσιου σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο (συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών & Δικαιοσύνης, με τους κατά τόπους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, τα Εμπορικά επιμελητήρια και λοιπούς αρμόδιους φορείς) παρεμβαίνοντας σε όλα τα μεγάλα θέματα, οικονομικών και φορολογικών διαφορών, που άπτονται της καθημερινότητας των συμπολιτών μας καθορίζοντας το παρόν  και τις προσδοκίες για το μέλλον τους. Το Οικονομικό Επιμελητήριο έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε χρήσιμο θεσμό και φορέα υπεύθυνης επιστημονικής και επαγγελματικής έκφρασης”.