Η Δημοτική παράταξη “Μαζί για την πόλη μας” εγκαινίασε τα γραφεία του

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Στις 11 Νοεμβρίου 2019 η δημοτική παράταξη “ΜΑΖΙ για την πόλη μας” εγκαινίασε τα νέα της γραφεία που βρίσκονται στην οδό Γεωργίου Ζωγράφου 26.

Κρασί, σπιτικά εδέσματα καθώς και πολλά γλυκά περίμεναν τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρώην Δημάρχου, Τίνας Καφατσάκη.

Στην ομιλία της, η επικεφαλής της παράταξης, κυρία Καφατσάκη, είπε : «η παράταξη θα τιμήσει, με όλες της τις δυνάμεις, την εμπιστοσύνη των δέκα χιλιάδων ψηφοφόρων που μας εμπιστεύτηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές».

Έστειλε ηχηρό μήνυμα προς διάφορες κατευθύνσεις λέγοντας : «θα μας βρουν μπροστά τους όσοι επιχειρήσουν να θίξουν τα συμφέροντα των κατοίκων του Ζωγράφου».

Τόνισε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων του δήμου μας και ότι πάντα θα υπερασπίζουμε τα αιτήματα των κατοίκων και των τοπικών συλλόγων.

Τέλος έκλεισε την ομιλία της δηλώνοντας: «θα παραμείνουμε δεσμευμένοι και συνεπείς σε ότι υποσχεθήκαμε και ιδιαίτερα στις στρατηγικές επιλογές για την αναβάθμιση της πόλης μας».

Τα μέλη του ΜΑΖΙ για την πόλη μας έδωσαν υπόσχεση ότι θα δουλέψουν για να γίνει ο χώρος των γραφείων τους τόπος συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλους τους πολίτες και τους φορείς του δήμου.

Τα γραφεία της παράταξης θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 18 και 30 μέχρι 20 και 30 εκτός Σ/Κ.