Ηλιούπολη – Η πόλη Που Θέλω

Print Friendly, PDF & Email

Ηλιούπολη 2024: Η Πόλη που θέλουμε

Εκδήλωση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ηλιούπολης Θανάση Αθανασίου

 

 

 

 

 

 

Θανάσης Αθανασίου και Τάσος Γαϊτάνης

Η εκδήλωση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης Θανάση Αθανασίου με το συνδυασμό η Πόλη που θέλω με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Γαβριήλ Αραμπατζή παγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης και παρευρέθησαν πάνω από 100 άτομα.

Το διακύβευμα της συζήτησης δια στόματος Θανάση Αθανασίου ήταν : “Η πόλη χρειάζεται όραμα και σχέδιο πέρα και έξω από εκλογικούς κύκλους”. Ξεχώρισαν εκφράσεις όπως: “Το 2024 η Ηλιούπολη σβήνει 60 κεράκια. Θα πρέπει να γιορτάσουμε αυτά τα γενέθλια σε μια πόλη πρότυπο για όλη την Αττική” –  “Βάζουμε τους νέους στο γήπεδο. Στον πάγκο ας κάτσουν οι επαγγελματίες της πολιτικής”. Ο Θανάσης Αθανασίου είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση για προσφορά και αυτό διαφάνηκε έντονα στην ομιλία της περασμένης εβδομάδας μέσα σε θερμό κλίμα.

 

 

 

 

 

Έστειλαν επιστολές στήριξης της υποψηφιότητας του Θανάση Αθανασίου ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β Αθήνας Κωστής Χατζηδάκης και ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Τοποθετήθηκαν η Χαρά Πασχαλίδου (εκ μέρους του Χάρη Θεοχάρη), ο Τάσος Γαϊτάνης υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και ο Γαβριήλ Αραμπατζής υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης