ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Επανεκλογή Ιατρού με ικανοποιητική συμμετοχή

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Καισαριανής, Σωτήριος Ιατρού, επανεξελέγη με 183 σταυρούς σε σύνολο 185 ψηφοδελτίων επί 276 εγγεγραμμένων (2 άκυρα – 0 λευκά), στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καισαριανής στις 13 Μαΐου.

Η διατήρηση της συμμετοχής στην ψηφοφορία σε ικανοποιητικό επίπεδο σε σχέση με τον αριθμό των εγγεγραμμένων, ήταν το μοναδικό ουσιαστικό διακύβευμα σε μια εκλογή που δεν είχε σασπένς. Αφενός, δεν υπήρχε αντίπαλος υποψήφιος για την προεδρία, αφετέρου το συναινετικό ψηφοδέλτιο των εννέα υποψήφιων διασφάλιζε ότι όλοι θα εκλεγόντουσαν τακτικά μέλη του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καισαριανής.

Πρώτη σε σταυρούς εξελέγη η Στυλιανή Καλλιαμβάκου-Πιερροπούλου (131), δεύτερη η Ελένη Κοντογιώργου (114), τρίτος ο Θεόδωρος Πατρίκαλος (89), τέταρτη η Ασπασία Ίσσαρη (47), ακολουθούν οι Ιωάννης Γκουρνέλος (43), Δημήτριος Τζωρτζόγλου (83), Μαρία Παπαδοπούλου (30), Αναστάσιος Γιακουμάκης (25) και Εμμανουήλ Παπαλεξάνδρου (21).

Στις εκλογές για πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ 2 Αθήνας, η Καισαριανή ψήφισε μαζικά τον Αλέξανδρο Σπύρου (170 σταυροί) δίνοντας 11 σταυρούς στον αντίπαλό του Γαβριήλ Αραμπατζή.