ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΥΡΩΝΑ – Κοπή πίτας σε οικογενειακή ατμόσφαιρα

Print Friendly, PDF & Email

Από αριστερά: Σταύρος Σαλαγιάννης (επικεφαλής), Πέτρος Δεδούσης (αντιπρόεδρος), Αθανάσιος Νίτσος (ταμίας) και Στέφανος Ζερβός (μέλος Δ.Σ.)

Λιτή εκδήλωση κοπής πίτας έκανε στις 3 Φεβρουαρίου, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα καθώς απέφυγε να καλέσει πολύ κόσμο και επέλεξε τον χώρο του πυροφυλακείου, κοντά στον Κουταλά αντί για το δημαρχείο. Ο επικεφαλής της Ομάδας Σταύρος Σαλαγιάννης εξήγησε ότι πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί μια μεγαλύτερη εκδήλωση βράβευσης εθελοντών δασοπυροσβεστών, όπου θα προσκληθούν περισσότεροι. Ήταν παρόλα αυτά μια ευκαιρία για όσους θέλουν να ενταχθούν στην Ομάδα, όπως μια κοπέλα που συναντήσαμε, να δουν από κοντά μέλη της.

Στην κοπή πίτας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, τα μέλη του Δ.Σ και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Εθελοντικής Ομάδας Βασίλης Νομικός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αγγέλης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και εντεταλμένος για θέματα πολιτικής προστασίας Γιάννης Μαυρίκης καθώς και ο Κώστας Λεράκης, εκπρόσωπος της «Νέας Εποχής Βύρωνα – Χρήστος Γώγος».