Δ.Τ. Νέας Εποχής Βύρωνα: Πανστρατιά στο πλευρό του Χρήστου Γώγου!

Print Friendly, PDF & Email

Ασφυκτικά γεμάτο το Δημαρχείο! Ηταν όλοι εκεί!

Στην κατάμεστη από εκατοντάδες ανθρώπους Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξής του ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμο Βύρωνα, Ιατρός Χρήστος Γώγος!

Έχοντας δίπλα του όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του Κωνσταντίνο Ζούμπο, Ιουλία Κιούπη, Γιώργο Ντόβολο και Γιώτα Παναγιωτοπούλου-Χαρδαλιά, καθώς και τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Κορρέ, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του, προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων της παράταξής του τα τελευταία χρόνια, και ανέλυσε το σχέδιο του ενόψει των εκλογών του Μαΐου!

Χαιρετισμούς απηύθηναν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Νίκος Δένδιας, η Τομεάρχης Αθλητισμού και Βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο Τομεάρχης Εξωτερικών Υποθέσεων και Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ και Μέλος της ΠΕ Γιώργος Στεργίου, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Μέλος της ΠΕ της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Β2 ΝΕ της ΝΔ Αλέκος Σπύρου, η Υπεύθυνη Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων της Β2 ΝΕ της ΝΔ Σοφία Ραϊσάκη, ο πρώην πρέσβης της Ελλάδος στην Αμερική και υποψήφιος βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Χρήστος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα Χρήστος Παναγιωτόπουλος και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν μεταξύ άλλων τα θερμά μηνύματα στήριξης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνα, Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, του ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, του πρ. Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Υποψ. Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και του Προέδρου της ΚΕΔΕ και υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Παρόντες επίσης ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Χαλανδρίου Γιάννης Λαδόπουλος, Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, και Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου οι οποίοι και απηυθύναν χαιρετισμό.

Τέλος στο πλευρό του Χρήστου Γώγου τάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των Αυτοδιοικητικών του Δήμου Βύρωνα, όπως οι πρώην Αντιδήμαρχοι Πολύκαρπος Αντωνίου, Γιώργος Ανδρίτσος, Βαγγέλης Μακράκης, Δημήτρης Ταραζώνας, Μπέττυ Μπαστέα, Ζέφη Γράψα, Κώστας Καλημέρης και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Θόδωρος Ράμμος, Διονύσης Βώβος, Μαρία Βυρίνη, Σωτηρούλα Υφαντή, Κώστας Βασιλείου, Αντώνης Γοναλάκης, Ελένη Γερασιμίδου, Δέσποινα Λαγού, Μάρω Αδαμοπούλου και Γιώργος Διακουμόπουλος.

Στον απόηχο της εκδήλωσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα ανακοίνωσε και τα πρώτα 25 ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του για τις εκλογές του Μαΐου 2019.