ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – Εκλογές για την ανάδειξη Επικεφαλής στο Βύρωνα και στην Καισαριανή

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Οι εκλογές για την ανάδειξη Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Βύρωνα και την Καισαριανή, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικές –εφόσον απαιτηθεί – την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, από ώρα 08.00 έως 20.00.

Στο Βύρωνα, το εκλογικό κέντρο 0402 θα λειτουργήσει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου. Υπεύθυνος εκλογικού κέντρου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Τριανταφύλλου με αναπληρωτή τον Χριστόφορο Χαλικιά, τέως δημοτικό σύμβουλο και τέως γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Βύρωνα (σημειώνεται ότι νυν γραμματέας είναι ο Θανάσης Κλειάσιος). Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο Γιάννης Δέτσης.

Στην Καισαριανή, το εκλογικό κέντρο 0409 θα λειτουργήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (1ος όροφος). Υπεύθυνος εκλογικού κέντρου είναι ο Μπάμπης Παγουλάτος, νυν γραμματέας ΠΑΣΟΚ Καισαριανής με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Βούρλο. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο Νίκος Περπινιάς, τέως γραμματέας ΠΑΣΟΚ Καισαριανής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στους ελληνικούς εκλογικούς καταλόγους, με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και καταβάλλοντας εισφορά 3 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα dpekloges.gr.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε επίσημο δελτίο Τύπου από την αρμόδια Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας για την εκλογή Επικεφαλής του νέου φορέα, για την εκλογική διαδικασία στις περιοχές Βύρωνα και Καισαριανής, ενώ τέτοιο δελτίο συντάχθηκε και εκδόθηκε προς ενημέρωση των εκλογέων που μένουν στο Δήμο Ζωγράφου. Οι πληροφορίες που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα όσον αφορά το Βύρωνα και την Καισαριανή, η εφημερίδα «Επικοινωνία Βύρωνα-Καισαριανής» προέρχονται από τηλεφωνικές επαφές που είχαμε με τους διοργανωτές.