ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ – Γιόρτασαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη Μπεττίνα

0Shares
Print Friendly, PDF & Email

Από αριστερά: Μπεττίνα Γραφίδου, Δέσποινα Παρασκευά και Ανδρέας Καρατζάς.

Με πάρτυ στο κατάμεστο Avanti στην Καισαριανή στις 21/3, σηματοδότησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με το συνδυασμό «Πρώτη Φορά Καισαριανή» της Μπεττίνας Γραφίδου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δέσποινα Παρασκευά και Ανδρέα Καρατζάς.

«Καλωσορίζω τη Δέσποινα και τον Ανδρέα. Γνωριζόμαστε από παλιά. Ο Ανδρέας ασχολείται με τα κοινά από το 2002. Μαζί με τη Δέσποινα, ως εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επί δημαρχίας Καμπάκα, έδωσαν αγώνες για την πόλη και έκαναν σπουδαίο έργο» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Μπεττίνα Γραφίδου.

«Η αγάπη για την πόλη που γεννήθηκα με παρακίνησε να ασχοληθώ με τα κοινά από τα 22 μου χρόνια, με σκοπό να προσφέρω. Στα τέσσερα αυτά χρόνια εισέπραξα πολύ αγάπη από τον κόσμο. Αυτή η αγάπη και η πρόταση της Μπεττίνας με οδήγησαν στην απόφαση να το πράξω για δεύτερη φορά. Πιστεύω ότι αυτή η παράταξη έχει όραμα για την πόλη και σ’αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε συμπαραστάτες» δήλωσε η Δέσποινα Παρασκευά.

Ο Ανδρέας Καρατζάς επεσήμανε ότι «Με τη Δέσποινα δεν διεκδικούμε ούτε οφίτσια, ούτε καρέκλες. Δεν παραχωρούμε όμως το δικαίωμα μας να αγωνιστούμε για τα όνειρά μας και όλα αυτά που μας ενώνουν για την Καισαριανή που αγαπάμε. Είμαστε όλοι Καισαριανιώτες. Δεν περισσεύει κανείς. Κι όσο για χρίσμα το διεκδικούμε μόνο από την κοινωνία».

Χαιρετισμό απύηθυνε και ο τέως αντιδήμαρχος Νίκος Βερλέκης: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που δυο νέοι άνθρωποι, η Δέσποινα και ο Ανδρέα, κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Καισαριανή. Η Δέσποινα έδωσε δείγματα γραφής ως αντιπρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «Λεωνίδας Μανωλίδης» με πρόεδρο τότε τον Δημήτρη Χασάπη. Ήταν ένα πόστο παρά πολύ δύσκολο. Είναι αγωνίστρια και της ζωής και της Καισαριανής. Με τον Ανδρέα έχω συνεργαστεί όταν ήμουν αντιδήμαρχος πολιτισμού. Είναι μεθοδικός, τακτικός, με καταπληκτικές ιδέες. Αξίζουν αυτά τα δυο παιδιά την ψήφο σας.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πρόσωπα της πόλης που δεν ανήκουν στην παράταξη της κυρίας Γραφίδου. Εκτός από τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους Αττικής Νίκο Ανδρουλακάκη και Σωτήριο Ιατρού, πρόεδρο της Δη.Τ.Ο. Ν.Δ. Καισαριανής, το «παρών» έδωσαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σοφιανόπουλος, ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Χασάπης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μάνος Κιτσέλης και οι εκπρόσωποι της Ομάδας Δράσης Καισαριανής Νίκος Λάμπρου και Βιβή Μαστρογιάννη.

Η Δέσποινα εξηγεί την απόφασή της να είναι υποψήφια με την Μπεττίνα.

Ο Ανδρέας δηλώνει ότι στην Καισαριανή δεν περισσεύει κανείς.