Πέθανε από ανακοπή ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας. Μόλις πριν από δέκα ημέρες είχε παραδώσει τον δημαρχιακό θώκο και σύμφωνα με πληροφορίες είχε εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση στεφανιογραφίας, κατά τη διάρκεια της οποίας η καρδιά του δεν άντεξε.

Συνέχεια.

Εκλογές 2023: Τα αποτελέσματα live για τους Δήμους Βύρωνα, Καισαριανής και Ζωγράφου

*Δείτε live τα αποτελέσματα για τον Δήμο Βύρωνα στον πίνακα.   *Δείτε live τα αποτελέσματα για τον Δήμο Καισαριανής στον πίνακα.   *Δείτε live τα αποτελέσματα για τον Δήμο Ζωγράφου στον πίνακα.  

Συνέχεια.

Κώστας Πίτσιος :Στυλοβάτης Δημοτικής Ενότητας

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση του Κώστα Πίτσιου Πάνω από 300 Ζωγραφιώτες παραβρέθηκαν στην προεκλογική εκδήλωση του Κώστα Πίτσιου, ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ζωγράφου και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας με επικεφαλής την Τίνα Καφατσάκη.

Συνέχεια.

Διάσπαση της δεξιάς στον Δήμο Ζωγράφου

  Αναφερόμενος στη συνεργασία του με την πρώην δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πίτσιος σημειώνει ότι «Στον δήμο δεν πρέπει να έχουμε τις κομματικές μας ταυτότητες μαζί.  Πρέπει με μια νέα ακομμάτιστη παράταξη, τη Δημοτικής Ενότητας που δημιουργήσαμε από κοινού με επικεφαλής την  Τίνα Καφατσάκη, να αγωνιστούμε για το καλό και…

Συνέχεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΤΣΗΣ: «Για αυτούς τους λόγους παραιτήθηκα!»

Ο Γιάννης Βούρτσης εξηγεί με σαφήνεια  στην “Ε” γιατί αποφάσισε να μην υποστηρίξει πλέον την παράταξη του Βασίλη Θώδα. Πριν από λίγες μέρες με την παραίτησή μου από την Αντιδημαρχία Ζωγράφου και την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική αρχή, έβαλα μια τελεία στη συνεργασία μου με τον νυν δήμαρχο Ζωγράφου. Το κείμενο της παραίτησής μου…

Συνέχεια.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της παράταξης.«Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου»

Παρουσία εκατοντάδων, φίλων συνεργατών, υποψηφίων και κυρίως συμπολιτών, που κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της πλατείας Γαρδένιας, αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Δήμαρχος Ζωγράφου και Επικεφαλής της «Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου», Βασίλης Θώδας έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης.  

Συνέχεια.

Ζωγράφου: Κάτι τρέχει με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Βούρτση.

Πληροφορίες από ανώνυμες πηγές προμηνύουν ότι ο Γιάννης Βούρτσης  είναι πιθανή η άρνηση του να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Δημιουργίας» του νυν δημάρχου Βασίλη Θώδα τις επερχόμενες εκλογές.

Συνέχεια.

Να πώς θα είναι το Κτήμα Ζωγράφου!

H «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι το πρώτο Μέσο που εξασφάλισε και παρουσιάζει τα σχέδια για το Κτήμα Ζωγράφου, η σωστή διαμόρφωση του οποίου ήταν ένα μεγάλο όνειρο για όλους τους ζωγραφιώτες και πλέον οδεύει ολοταχώς προς την υλοποίηση του.

Συνέχεια.

Ο Δήμος Ζωγράφου «πρασινίζει» τις γειτονιές μας

Όταν διαβάζεις ότι γίνονται δενδροφυτεύσεις για την ενίσχυση του αστικού πρασίνου σε έναν πυκνοκατοικημένο Δήμο, όπως είναι ο Δήμος Ζωγράφου, ενδεχομένως να σκέφτεσαι ότι πρόκειται για… σταγόνα στον ωκεανό.

Συνέχεια.