Ανακοίνωση του Γραφείου Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού και αντιδράσεις

Print Friendly, PDF & Email

Τις τελευταίες εβδομάδες και ιδιαίτερα τις πρώτες νυχτερινές ώρες γύρω στις  20.00μμ -21.00μμ, παρατηρείται συσκότιση στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου στη Κοινότητα της Δάφνης.

Από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι κάποιοι έσπασαν τα λουκέτα του ηλεκτρικού πίνακα  όπου είναι οι κεντρικοί διακόπτες και κατέβαζαν αυτούς για λόγους που δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε.

Το γεγονός αναφέρθηκε και στην αστυνομία για τις δικές της ενέργειες.

Είναι κρίμα κάποιοι ασυνείδητοι να αφαιρούν το δικαίωμα των Δημοτών να απολαμβάνουν λίγες ώρες στις πλατείες της πόλης και πολύ περισσότερο να μην μπορούν τα παιδιά να παίζουν σ΄αυτές.

Θα παρακολουθούμε αυτές τις παράνομες ενέργειες και πιστεύουμε να μην επαναληφθούν.

Πρόκειται για  την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Δημάρχου  αφού είχαν προηγηθεί αιτήματα από παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο. Αν και το πρόβλημα όπως φαίνεται αποκαταστάθηκε, δεν έλλειψαν οι ενστάσεις και οι ανακοινώσεις εκ νέου τόσο από τους «Πολίτες σε κίνηση» και την επικεφαλής  Όλγα Χριστινάκη (βλ. ανακοίνωση)

όσο και από τον Γιώργο Δαουλάρη (παραθέτουμε απόσπασμα ευθύς αμέσως):

«….Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του δημάρχου Δάφνης Υμηττού, μετά από εβδομάδες που παρατηρήθηκε το γεγονός της σχεδόν καθημερινής συσκότισης της πλατείας δημαρχείου της Δάφνης μετά από έρευνα, ανακάλυψαν οτι κάποιοι ασυνείδητοι έσπασαν τα λουκέτα του κεντρικού πίνακα που βρίσκεται στη πλατεία και κατέβαζαν το διακόπτη. Με λίγα λόγια μας ΛΕΝΕ ότι το γεγονός της σχεδόν καθημερινής συσκότισης το έλυσαν αφού χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες να φτάσουν στο κεντρικό πίνακα και να διαπιστώσουν μετά από ΕΡΕΥΝΑ ότι δεν υπήρχε λουκέτο και εύκολα οποιοσδήποτε είχε πρόσβαση σε αυτόν!…..(…) Και για να λέμε και τα θετικά σήμερα είδα με τα μάτια μου το δήμαρχο να εποπτεύει συνεργείο καθαρισμού των επιδαπέδιων κάδων και επιτέλους μετά από πολλές ανάρτήσεις, ερωτήσεις στα δημοτικά συμβούλια και μεγάλη πιέση των δημοτών έγινε το πρώτο βήμα! Ευχόμαστε ολόψυχα, γρήγορα να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην αποκομιδή των σκουπιδιών και στη συντήρηση των κάδων. Εαν δεν λύσουμε τα βασικά τι να συζητάμε παρακάτω;  Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για τη πρώτη κίνηση έστω και μετά από χρόνια.»